Nakit sıkıntısı çekenler, “1 EURO KURALI” ile yüzlerce Euro tasarruf edin!

Nakit sıkıntısı çekenler, “1 EURO KURALI” ile yüzlerce Euro tasarruf edin!

Para biriktirmek istiyorsunuz, ancak bir türlü başarılı olamıyor musunuz? O zaman 1 Euro Kuralı tam size göre…

Finanslarınızı kontrol etmekte zorluk çekiyorsanız, size mükemmel bir çözüm sunuyoruz: 1 Euro Kuralı.

Alışveriş yaparken bazen bir çocuk gibi şeker cennetinde hissederiz. Bu nedenle birçoğumuz bu tür cazip tekliflere kapılırız veya bir indirimli ürüne düşeriz. Ancak 1 Euro Kuralı sayesinde bu tür hatalı alışverişler geçmişte kalabilir.

Bu özel tasarruf kuralıyla alışveriş yaparken maliyet-fayda dengesini göz önünde bulundurmanız gerekiyor.  Satın alınan eşyanın kullanımının 1 Euro'dan fazla maliyetli olmaması gerekiyor.Örneğin bir mağazada  100 Euro'ya mal olan bir el çantası keşfediyorsunuz. Hemen kasaya koşup banka kartınızı çekmeden önce, çantayı en az 100 kez kullanıp kullanmayacağınızı sormak önemli. Eğer bu durum söz konusu değilse, 1 Euro Kuralı'na göre o çanta alınmamalı ve mağazada bırakılmalısınız.

Sizi hatalı alışverişlerden koruyacak 1 Euro Kuralı dışında bazı ipuçlarıyla tasarruf edebilirsiniz:

-Mevcut gardrobunuza uygun olan şeyleri satın alın.

-Her giysi parçasını deneyin ve uymayan siparişleri her zaman iade edin.

-Beğendiğiniz bir şey gözünüze çarptığında, bir gece düşünün. Eğer ertesi gün hala aklınızdan çıkmamışsa, mağazaya geri dönüp satın alın.

-Alışverişte aceleci olmayın. Çünkü bazen bir şeyi hızlıca alırız çünkü acelemiz vardır. Bu durumda asla bir satın alma kararı vermeyin, bunun yerine daha sakin bir günü bekleyin.

-Alışveriş yaparken net bir sınırlama belirleyin ve sadece o kadar nakit para yanınıza alın. Banka kartı veya kredi kartını o gün evde bırakmak daha iyidir.

-Tüm bu ipuçlarına rağmen hatalı bir alışveriş yaptıysanız endişelenmeyin. Fiş, kurtarıcınızdır. Çoğu mağaza genellikle dört hafta boyunca sorunsuz bir şekilde değişim yapar.

ARTI49

 

HABERE YORUM KAT