MHP'li aday tehdit etti

MHP'li aday tehdit etti

MHP Siverek Belediye Başkan Adayı Bucak, "Ben seçime değil, ölmeye geliyorum. Başka partiye ait bir araba görürsem kendileri bilir, şimdiden kendilerine mezar kazmaya başlasınlar" dedi.

ŞANLIURFA - MHP Siverek Belediye Başkan Adayı olan Bucak, “Bir daha Bucak’ın içinde bir tane başka partiyle araba görürsem kendileri bilir, şimdiden kendilerine mezar kazmaya başlasınlar" dedi.

Sputnik'in aktardığı habere göre, daha önce AKP'den Urfa milletvekili aday adayı olan, Bucak Aşireti'nin önde gelen isimlerinden Fatih Mehmet Bucak, MHP'den Urfa'nın Siverek ilçesinde belediye başkan adayı oldu. Adaylığıyla ilgili yerel bir televizyon kanalına açıklamalar yapan Bucak, "Bir daha Bucak'ın içinde bir tane başka partiyle araba görürsem kendileri bilir, şimdiden kendilerine mezar kazmaya başlasınlar. Biz seçime değil ölmeye geliyoruz" dedi.

Güneydoğu TV'ye bağlanan Bucak, şöyle konuştu:

"Ben şimdi 180 trilyonluk paramı getirip orada toprağa gömeceğim. Bütün Siverek yesin servetimi, satıp geliyorum. Ben oraya seçime değil ölmeye geliyorum. Bir daha Bucak'ın içinde bir tane başka partiyle araba görürsem kendileri bilir, kendilerine mezar kazmaya başlasınlar. İlk Karacadağ'a gidiyorum. Hodri meydan." BİRGÜN

HABERE YORUM KAT