MainWeltmusik Festivali için geri sayım

MainWeltmusik Festivali için geri sayım

Altıncı “MainWeltmusik” Uluslararası Müzik Festivali, 14 Haziran 2019 Cuma günü, kültürlerin şehri Offenbach’ta düzenlenecek.

OFFENBACH - Altıncı “MainWeltmusik” uluslararası Müzik Festivalini, 14 Haziran 2019 Cuma günü, Kültürlerin şehri Offenbach’ta, 18. yüzyıldan kalan mimari şaheser olan Büsing Sarayının avlusunda (açık hava ortamında), kutlanacak.

Fotoğraflar için tıklayınız.

VI. Uluslararası "MainWeltmusik" Festivali, Main bölgesinin Kültür Kenti Offenbach’ta, Hessen Ekonomi, Enerji, Ulaştırma ve Konut Bakanı Tarek Al-Wazir ile Offenbach Büyük Şehri Belediye Başkanı Dr. Felix Schwenke'nin himayesi altında, şehrin kalbinde (Büsing-Palais) sarayının avlusunda gerçekleşecektir.

Festival OSG şirketi – (Offenbacher Stadtinformation GmbH) katkılarıyla birlikte, Offenbach Halkla İlişkiler Dairesi (Amt für Öffentlichkeitsarbeit) ve Offenbach Kültür ve Spor Yönetimi Dairesi (Amt für Kultur- und Sportmanagement der Stadt Offenbach) tarafından da desteklenmektedir.

Dünyanın tek ve en güzel ortak dili müziktir.

Konuşma dilinin aksine, müzik dünyası anlayış için bir engel tanımaz. Sınırları ortadan kaldırır. Farklı kültürlerin yarattığı zenginlikler ve müzik gelenekleri Main bölgesi Offenbach'ta kardeşçe birlikte yaşamaya değerli bir katkı sağlayacaktır.

Bu sene Festivalimize sekiz ülkeden dokuz grup katılacaktır. Bunlar;

Makedonya’nın KOČANI kentinde kurulan KOČANI ORCHESTER günümüzde Balkan ve Roman müziğinin en önemli temsilcilerinden biri olarak bilinen Özellikle Emir Kusturica‘nın “Çingeneler Zamanı” filmi ile dünyada ün kazanan kalabalık grup.

Rusya Steplerinin ıssızlığını doğanın vahşi-uysal ve mistik ihtişamını Rus folk ve çingene müzikleriyle festivalimize konuk olacak uluslararası müzik yarışmalarında iki ayrı ödül kazanan grup ZARIZA GITARA.

Flamenko Güney İspanya’nın Endülüs bölgesine özgü asil, keskin, kırılgan, hüzünlü müziğiyle kıvrak bir dans türü. Flamenko 2010 yılında Unesco Kültür Mirası listesine girdi. Bu müzik ve Dans kültürünün en iyi yorumcu ve dansçısı ile birlikte siz seyircilerimize unutulmaz bir akşam yaşatacak FLAMENCO SENTÌO.

Hırçın, asi, melankolik etkiler taşıyan Tango şarkılarıyla Arjantin’den konuğumuz DUO FLORES/STEINHÄUSER ile Arjantin'in kalbine doğrudan yolculuk yapılacaktır.

Bu yıl yine "MainWeltmusik" Festival Orkestramız, virtuozitesi yüksek uluslararası müzisyenleri konuk edecek. Almanya’dan GaMaNia; Makedonya’dan PROEKT ILJADA, Romanya’dan VALI VASILE DARNEA, Suriye’den UGARIT gurupları yer alırken, Türkiye’yi temsilen, Festivalin sanat yönetmeni, besteci ve yorumcu HASAN YÜKSELİR ve bağlamasıyla VURAL GÜLER, geleneksel Anadolu türkülerini yenilikçi bir tarzda QUARTETT ANATOLIA eşliğinde seslendirecekler.

Festival süresince müzik ziyafetinin yanında, özel hazırlanan yiyecek ve içeceklerden de tatma imkanına sahip olacak olan misafirlerimiz, biletlerini Offenbach, Frankfurt ve civarındaki tüm bilinen satış noktalarından, https://www.adticket.de/MainWeltmusik-Festival.html adresinden ve organizasyondan temin edebilirler.

Normal fiyat kişi başı 25€
5 kişiden başlayan grup indirimi satışında kişi başı 21€ Gişe kişi başı 29€

Biletleri, bilinen tüm bilet acentelerinde veya organizatörden temin edebilirsiniz!
Bilgi hattı: +49 -163 -360 6068

https://www.adticket.de/MainWeltmusik-Festival.html

Sipariş hattı: 0180-6050400 (0,20 €/sabit hattan arama K.D.V. dahil, maksimum 0,60 €/ mobil hattan arama K.D.V. dahil)

ekran-resmi-2019-05-24-09.17.20.png

HABERE YORUM KAT