Loto milyoneri Kürşat Yıldırım kazandığı paranın ne kadarını harcadı ?

Loto milyoneri Kürşat Yıldırım kazandığı paranın ne kadarını harcadı ?

Almanya'da loto kazanarak 10 milyon euronun sahibi olan Kürşat Yıldırım basında gündem olmaya devam ediyor.

Almanya'nın en ünlü piyango milyoneri: Dortmund'lu eski çelik işçisi neredeyse on milyon kazandı. Son birkaç ayda parasının büyük bir kısmını harcadı.

Chico takma adıyla tanınan Kürşat kazancını aşırı derecede pahalı spor arabalara, lüks saatlere ve tasarımcı kıyafetlerine harcadı. 

Alman basınında yer alan habere göre;  "Stern TV"  "Aniden Zengin - Loto Kralı Chico'nun Yeni Hayatı" adlı yeni raporunda mali durumunu açıklıyor: Sadece üç ayda inanılmaz bir meblağ harcadı...

RTL kamera ekibi, "Chico"ya vergi danışmanı Stilianos Brusenbach'a eşlik etti. Dortmundlu adam, şimdiye kadar lüks eşyalarına ne kadar harcadığını burada açıklıyor:

  • 750.000 Euro: Ferrari 488 Pista
  • 300.000 Euro: Porsche Turbo S2 
  • 500.000 Euro'luk saat ve pırlanta

Şu anda önemli olan enflasyon göz önüne alındığında, vergi danışmanı yatırım yapılmış olmasıyla ilgili olumlu konuşarak "Parayı öylece ortalıkta bırakırsanız, dokuz yıl sonra paranızın yarısını kaybedersiniz."  dedi .Kürşat yıldırım ayrıca kardeşine bir Ferrari ve babasına bir Mercedes aldı. Ayrıca geçmişten gelen birçok borcunu da kapattığı söyleniyor. Geçmişte finansal olarak kendisine destek veren birçok kişiye de borç para verdi.'' ifadelerine yer verildi.

Kürşat Yıldırım'ın sadece üç ay içinde 4 milyon Euro civarında bir para harcadığı konuşuyor.

HABERE YORUM KAT