Kuzey Ren Vestfalya'da yangın felaketi: Kereste fabrikası alevler içinde kaldı

Kuzey Ren Vestfalya'da yangın felaketi: Kereste fabrikası alevler içinde kaldı

Kuzey Ren Vestfalya'daki bir kereste fabrikasında çıkan yangın, büyük bir endişeye neden oldu. İtfaiye, 200'den fazla personelle müdahale ederken, yangının hala kontrol altına alınamadığı bildirildi.

Kuzey Ren Vestfalya'nın Soest ilçesinde bir kereste fabrikasından alevler yükseldi. İtfaiye, 200'den fazla personelle büyük bir müdahalede bulundu. Yangın uzun bir süre kontrol altına alınamadı.

"Sägewerk Fisch" şirketine ait arazide bulunan yaklaşık 100 metre uzunluğundaki depo ve üretim salonu Cumartesi akşamı tamamen alevler içindeydi.

Saat 19.40 sularında bir üretim salonundaki bir makine yanmaya başladı ve yangın hızla yayıldı.

Kontrol Merkezi, Nina Uyarı Uygulaması aracılığıyla önce halkı pencereleri ve kapıları kapalı tutmaları konusunda uyardı.

Toplamda düzinelerce itfaiye istasyonundan 250'e yakın personel yangına müdahale etti ve Pazar sabahı hala 100 kişi olay yerindeydi.

YANGIN HALA KONTROL ALTINA ALINAMADI

Yangın hala kontrol altına alınmadı: Söndürme çalışmalarının birkaç gün süreceği tahmin ediliyor. İtfaiye hala, yangının binalara ve diğer ağaçlara sıçramasını engellemeye çalışıyor.

İlk belirlemelere göre yangında kimsenin yaralanmadığı bildirildi. Yangının nedeni hala belirsizliğini korurken, polis milyonlarca liralık bir zarar oluştuğunu tahmin ediyor.

ARTI49

HABERE YORUM KAT