Küçük ortağa yapılan "Yavru Vatan" jestinde dikkat çeken kare!

Küçük ortağa yapılan "Yavru Vatan" jestinde dikkat çeken kare!

Cumhur İttifakı'nın küçük ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin haz etmediği bilinen Bülent Arınç'la yan yana geldiği kare gözlerden kaçmadı...

Cumhur İttifakı'nda çatırdama olduğu iddiaları Ankara'da kapalı kapılar ardından konuşulan popüler konu. Bu fısıltılar konuşulurken Cumhurbaşkanı Erdoğan ittifakın küçük ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti'nde Maraş'ta piknik yapmaya gitti.

6 uçakla gidilen gezinin maliyeti Ana Muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun diline dolanırken gözlerden kaçan onlarca ayrıntı cevaplanması gereken sorular yarattı.

HÜKÜMET MEDYASINDAN BAHÇELİ'YE İNCE AYAR!

Hükümet medyasının piknik haberlerinde Devlet Bahçeli'den çok az bahsetmesi ve Bahçeli o gezide yokmuş gibi gazetelerin birinci sayfalarında yalnızca Erdoğan'ın olması dikkatlerden kaçmadı.

Bunun yanı sıra iki liderin birlikte olduğu bir ya da iki fotoğrafın Anadolu Ajansı tarafından servis edilmesi de akıllardaki soru işaretlerini ve şüpheleri kuvvetlendirdi.

Ancak burada bitmedi...

Servis edilen iki kareden birinde öyle bir ayrıntı var ki cevapsız kalan soru sayısını arttırdı.

YILDIZLARI BARIŞMAYAN İKİLİNİN SÜRPRİZ KARESİ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'la aynı kareye girdi.

İŞTE O FOTOĞRAF: 

piknik.jpg

AK Parti ile MHP koalisyonuna rağmen bir türlü yıldızı barışmayan bu ikilinin aynı karede olması ise ilginç yorumlara neden oldu.

Türkiye'de yayın yapan bir haber sitesine konuşan ANAP döneminden eski bir bakanın "Bahçeli Saray'ın bir memuru istemeye istemeye de olsa o kareye girmiştir" dediği öne sürüldü. 

Peki bu ikilinin yan yana gelmesi neden bu kadar önemli?

Bilindiği üzere Bülent Arınç zaman zaman yaptığı aykırı çıkışlarla AK Parti içerisinde de tepki çekiyor. Arınç'ın sürpriz çıkışları Erdoğan tarafından doğrudan hedef alınmadığında devreye MHP lideri Devlet Bahçeli giriyor. Bahçeli, Arınç hakkında daha önce FETÖ'nün siyasi ayağı imalarında bulunmasıyla hatırlanıyor. Öte yandan, Arınç'a ağır eleştiri ve hakaretleri sıralayan Bahçeli çok yakın zamanda "Ağzını kapatsa iyi olur" demişti.

YAN YANA VERİLEN KARE KRİZİN Mİ BARIŞIN MI HABERCİSİ?

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan istifa eden Berat Albayrak'ın ardından çeşitli iddia ve senaryolar ortaya atılmıştı. Bu iddialardan biri de Berat Albayrak'ın istifasını MHP lideri Bahçeli'nin istediği yönündeydi. Hatta MHP'nin askıda ekmek uygulamasının Berat Albayrak'ı hedef almak ve yıpratmak için yapıldığı da dile getirildi. Albayrak'ın istifasından hemen önce Bülent Arınç da damadı eleştirmiş ve ekonomik krizi itiraf etmişti. Birbirini sevmeyen bu ikilinin benzer zamanlarda Albayrak'ı eleştiren bu tutumları da hafızalarda yerini koruyor...

 

 

HABERE YORUM KAT