Kraliçenin Hamburg'taki mumyasının başına gelen güldürdü!

Kraliçenin Hamburg'taki mumyasının başına gelen güldürdü!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, bu kez gülümseten bir nedenle gündeme geldi. Ü

Bu yıl tahta çıkışının 70'inci yılını kutlayacak olan İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth son dönemde bir yandan sağlık sorunları bir yandan oğl Andrew'nun adının karıştığı skandal, diğer yandan da torunu Harry'nin haklarında ortaya attığı iddialar nedeniyle zor günler geçiriyor.

Üstelik geçen yıl hayatının yarısından çoğunu birlikte geçirdiği eşi Prens Philip'i de kaybetti. Özetle 95 yaşındaki Kraliçe'nin hayatının bu dönemi pek de kolay gitmiyor.
Haberin Devamı

Ama bunca sorunla boğuşan İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, bu kez gülümseten bir nedenle gündeme geldi. Üstelik de Almanya'nın Hamburg kentindeki Panoptikum Mumya Müzesi'nde bulunan heykeli yüzünden. Bu mumyanın bu kadar çok konuşulmasının nedeni ise saçlarının durumu.

1-002.jpg

Kraliçe 2. Elizabeth'in Panoptikum'da bulunan mumyasına önceki gün bakım yapıldı. Kraliçe'yi pembe kıyafeti ve aynı renk şapkasıyla gösteren mumya üzerinde düzenleme yapılırken de çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Yüzünde, yılların oluşturduğu kırışıklıkları bile Kraliçe 2. Elizabeth'e tıpatıp benzeyen mumyanın şapkası çıkarıldı ve yarı kel hali gözler önüne serildi. Yani mumyanın saçlarının yarısı olmadığı, yani kafasının orta kısmının kel bırakıldığı görüldü.

HABERE YORUM KAT