Köln'de hafta sonu ulaşım ücretsiz!

Köln'de hafta sonu ulaşım ücretsiz!

Zurich Versicherung, Köln halkını “şehre yeniden aşık olmaya” ve CO₂'den tasarruf etmeye davet ediyor . Cumartesi günü, Köln şehrinde tüm toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanmak mümkün.

"Bahar sezonunun başlangıcında, Köln merkezli bir şirket olarak yerel ekonomi için ve aynı zamanda iklimin korunması için olumlu bir sinyal göndermek istiyoruz. Zürih Versicherung yönetim kurulu üyesi Jawed Barna, bu nedenle vatandaşları alışveriş ve eğlence yeri olarak şehirlerinin cazibesini yeniden keşfetmeye davet ediyoruz” dedi.

"Aynı zamanda 26 Mart, toplu taşımayı kullanma iştahımızı kabarttığımız ve CO₂ emisyonlarını önemli ölçüde azaltmaya yardımcı olduğumuz bir 'CO₂ Tasarruf Günü' olacak." şeklinde ifade etti. 

KVB ile işbirliği

Zurich Insurance'ın daveti, KVB ile yapılan bir işbirliği ile mümkün oldu. Köln şehrinde tüm otobüsleri, tramvayları, yerel trenleri (2. sınıf), KVB'nin elektrikli arabalarını ve çağrı toplu taksilerini kullanabilirsiniz.

Ücretsiz ulaşım cumartesi gece yarısından Pazar günü saat 03:00'e kadar geçerlidir. Bu aynı zamanda yanınıza bisiklet almayı da içerir. Kölner Verkehrs-Betriebe AG Satış Müdürü Anja Höhn, "İklim korumanın görünür bir işareti ve trafik dönüşü için teklifimizin önemi olan bu harika kampanyadan çok memnunuz" dedi.

Artı49
Fotoğraf:Unsplash
 

HABERE YORUM KAT