Köln'de alarm: Canlı yayın iptal edildi, izleyiciler boş ekrana baktı!

Köln'de alarm: Canlı yayın iptal edildi, izleyiciler boş ekrana baktı!

WDR seyircileri, 15 dakika boyunca boş bir stüdyoya baktılar. Bunun sebebi ise Köln'deki stüdyoda bir alarm oldu...

Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinin televizyon ve radyo ağı olan WDR'de izleyiciler 10 Nisan 2024 Çarşamba günü yaklaşık 15 dakika boyunca boş bir stüdyoya baktılar. Bunun sebebi ise Köln'deki stüdyoda bir alarm oldu!

"WDR aktuell" haber programının her gün olduğu gibi saat 16:00'da WDR televizyonunda yayınlanması gerekiyordu, ancak bunun yerine görülebilen tek şey, açık dizüstü bilgisayarla birlikte boş sunucu masası oldu.

"ÖZÜR DİLERİZ"

"Teknik sorunlar nedeniyle şu anda yayın yapamıyoruz. Özür dileriz" yazılı bir pankart WDR'deki canlı görüntünün üzerinde yer aldı. Yayın, başlamadan kısa bir süre önce iptal edilmek zorunda kalındı.

Canlı yayının neden kesildiği başlangıçta izleyiciler tarafından anlaşılamadı.

Köln merkezli yayın kuruluşu kamuoyuna yaptığı açıklamada, "Programdan hemen önce binada yangın alarmı verildi. Sonuç olarak, tüm yayın ekibi stüdyoyu hızla terk etmek ve başka bir binaya geçmek zorunda kaldı" denildi.

"WDR aktuell" bu nedenle önemli bir gecikmeyle ve alışılmadık bir ortamda başladı. WDR'den yapılan açıklamada, "15 dakikalık bir gecikmenin ardından program Rechtsschule'deki stüdyo yerine Köln'deki WDR Arcades'ten spontane olarak yayınlandı" denildi.

ARTI49

FOTOĞRAF: Ekran görüntüsü (WDR)

HABERE YORUM KAT