Kız çocuğuna bıçakla saldıran Hollanda pasaportlu Suriyeli hakkında yeni detay

Kız çocuğuna bıçakla saldıran Hollanda pasaportlu Suriyeli hakkında yeni detay

Annesiyle bir süpermarkette bulunan kız çocuğuna aniden saldıran Suriye uyruklu saldırganın, daha önceden de karıştığı bir "basit yaralama" olayı nedeniyle poliste kaydı olduğunu anlaşıldı.

Almanya'nın Baden-Württemberg eyaletinde yer alan Wangen im Allgäu'daki bir süpermarkette 4 yaşındaki kız çocuğunu bıçakla ağır yaraladığı iddia edilen Hollanda pasaportlu Suriyeli'nin, Mart ayı ortasında "basit yaralama" suçundan gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Savcılık tarafından yapılan açıklamaya göre şüpheli, bir şantiyede çıkardığı kavganın ardından polisin uyarılarını dikkate almamış, direnç göstermesi üzerine de gözaltına alınmıştı.

Polis, geçtiğimiz hafta da küçük bir kız çocuğuna bıçakla saldırdığı iddia edilen şüphelinin, mağdur çocuğu tanımadığını ve saldırıyı aniden gerçekleştirdiğini kayıt altına aldı.

KÜÇÜK KIZ GÖRGÜ TANIĞI SAYESİNDE YAŞADI

Görgü tanıklarından birinin olay sırasında adama müdahale ettiğini aktaran polis sözcüsü, "Bıçağı adamın elinden aldı ve sonra onu kovaladı. Tanık polisi aradı ve bize adamın nerede olduğunu söyledi. Meslektaşlarım onu bu şekilde tutuklayabildi" diye konuştu.

Ameliyata alınan küçük kızın sağlık durumunun iyi olduğu kaydedilirken, saldırgan, tehlikeli bedensel zararla birlikte cinayete teşebbüs suçundan bir psikiyatri hastanesine götürüldü. Savcılık sözcüsü, bir psikiyatri raporunun da istendiğini söyledi. Suçun arka planına ve nedenine ilişkin soruşturmalar devam ediyor.

ARTI49

HABERE YORUM KAT