KıskanıYORUM: Murat Kurum Almanya'da bunu yapsaydı başına neler gelirdi

KıskanıYORUM: Murat Kurum Almanya'da bunu yapsaydı başına neler gelirdi

Murat Kurum, İBB Başkanı adayı. Dilin kemiği yok. Bir söylediğine kimi "helal olsun, dürüst adam" diyor kimi de "ağzından çıkanı kulağı duyuyor mu!".

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Habertürk'te çıktığı canlı yayında ehliyetsiz araç kullandığını itiraf etti.

Habertürk’te Mehmet Akif Ersoy’un sunduğu "Nedir Ne Değildir Özel"in konuğu olan Murat Kurum “Küçükken hiç yaramazlık yaptınız mı?” sorusuna verdiği cevap ile Türkiye'de gündem oldu.

Kurum, küçükken yaramazlık olarak ehliyetsiz araba kullandığını anlattı. Sunucu Mehmet Akif Ersoy “Yapmamışsınızdır onu bence” diye uyandırmaya çalışsa da Kurum, "Yaptım. Ehliyetsiz araba kullandım" diyerek ısrarını sürdürdü. Ersoy bir kez daha uyandırmaya çalışsa da nafile...

DERDİNE YANSIN!

Bu videoyu izleyen Oliver Wittke şimdi derdine yansın! Adam yok yere istifa etti (2009). Neymiş Kuzey Ren Vestfalya Ulaştırma Bakanı'ymış. Neymiş Almanya'da aşırı hız yapmış. Bir bunun için gitti güzelim görev. Muhtemelen onuruyla da istifa etmemiştir, kesin CDU istifaya zorlamıştır. "Ben Ulaştırma Bakanıyım kardeşim, acil bir şey ulaştırmam gerekiyordu o yüzden hız yaptım" diyebilirdi oysa ki. Gayet akla yatkın bir açıklama olurdu. Hatta "işte görev adamı" derler ve ayakta alkışlarlardı. Almanya olunca böyle muhteşem adamları harcıyorlar! Neymiş politikacı dediğin halkına örnek olmalıymış...

Ayrıca adamın ehliyeti de var. 50 km ile gitmesi gereken yerde de altı üstü 109 km ile gitmiş. Kesersin cezasını maaşından namusuyla öder, biter gider. İşte böyle ülkede yaşarsan başına bunlar gelir sayın bakan Wittke.

HABERE YORUM KAT