Kırmızı kart çıkaran Alman hakem, ölümle tehdit edildi

Kırmızı kart çıkaran Alman hakem, ölümle tehdit edildi

Almanya'da, Hertha BSC - Osnabrück karşılaşmasında bir oyuncuya kırmızı kart göstererek oyun ışı bırakan futbol hakemi, sosyal medya üzerinden ölüm tehditleri aldığını duyurdu.

Alman futbol hakemi Patrick Ittrich, Hertha BSC - Osnabrück karşılaşmasında kullandığı kırmızı kart nedeniyle, bir grup taraftar tarafından "ölümle tehdit edildiğini" duyurdu.

Asıl mesleği polis memurluğu olan Ittrich, Hertha forveti Florian Niederlechner'i, 85'inci dakikada, sert hareketinden dolayı kırmızı kart göstererek oyun dışı bıraktı.

Oyuncunun, "kırmızı kartı hak ettiğine dair videolu delillerin de olduğunu" belirten Alman hakem, kişisel Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda, ölümle tehdit edildiğini açıkladı.

Kendisine gelen mesajları "Bugün maçtan sonra hesabıma gelen iğrenç DM'ler inanılmaz" notuyla paylaşan Ittrich, mesajlara ait bazı ekran görüntülerini yayınladı.

"SENİ ÖLDÜRECEĞİM"

Berlin taraftarı olduğu anlaşılan bir sosyal medya kullanıcısından gelen mesajda, "Seni öldüreceğim. Alman futbolu için bir utanç kaynağısın" ifadelerinin yer aldığı görüldü.

ARTI49

HABERE YORUM KAT