Kılıçdaroğlu’ndan Sedat Peker açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Sedat Peker açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Sedat Peker hakkında konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sedat Peker yeraltı dünyasının önemli aktörlerinden birisi. Bizzat işin içinde olan kişi kamuoyuna açıkladı. Yer verdi, zaman verdi o kadar ayrıntıya girdi ki Erdoğan’ın dağıttı kahveleri ben verdim dedi. Bir ülkenin Cumhurbaşkanı parasını ödemediği kahveleri dağıtır mı? İktidar sahipleri ‘böyle bir şey olmadı’ dedi mi? ” ifadelerini kullandı.
FOX TV’de yayınlanan Çalar Saat programına konuk olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satır başları şöyle:

Sedat Peker mafya mı?

Sedat Peker yeraltı dünyasının önemli aktörlerinden birisi. Bizzat işin içinde olan kişi kamuyoyuna açıkladı. Yer verdi, zaman verdi o kadar ayrıntıya girdiki Erdoğan’ın dağıttı kahveleri ben verdim dedi. Bir ülkenin Cumhurbakşkanı parasını ödemediği kahveleri dağıtır mı? İktidar sahipleri ‘böyle bir şey olmadı’ dedi mi? Yapılan açıkalamlara iktidar kanadının dut yeiş bülbüle dönmesi.

Savcı yularıdan talimat gelemdiği için harekete geçmiyor. Bu kadar ağır iddialar varken Savcının yasaya göre doğrudan soruşturma açılması lazım. Kutlu Adalı cinayeti. Kıbrıs’ta soruşturma açıldı, Türkiye’de verdiğimiz önergeler AKP ve MHP tarafından engellendi. Bu ne demek araştırmayın soruşturmayın.

 

HABERE YORUM KAT