Kılıçdaroğlu: Kürtlere terörist muamelesi yapılıyor

Kılıçdaroğlu: Kürtlere terörist muamelesi yapılıyor

Kılıçdaroğlu, "Şu an milyonlarca Kürt'e terörist muamelesi yapılıyor. 3-5 oy için kardeşliğe kimsenin zarar vermesine asla izin vermeyeceğim" dedi. Akşener ise seçimi her koşulda Kılıçdaroğlu'nun kazanacağını iddia etti.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabında "Kürtler" notunu düştüğü bir video paylaştı.

Kılıçdaroğlu bu videoda, "Son yıllarda ne zaman seçim konuşsak, Saray ne zaman seçimi kaybedeceğini görse Kürtlere toplu bir yaftalama, terörist muamelesi yapma durumu başlıyor. Utanç verici. Gerçekten de utanç verici. Şu anda milyonlarca Kürt'e terörist muamelesi yapılıyor. Her gün, durmadan" ifadelerini kullandı.

 

 

"Her gün milyonlarca lirayı sosyal medya trollerine harcıyorlar. O troller bana hakaret edebilmek adına Kürtlere terörist muamelesi yapıyorlar. İnsanımızı devlete yabancılaştırıyorlar. Ne için? 3-5 oy için. Utanmıyorlar. Gerçekten de utanmıyorlar" diye ekleyen Kılıçdaroğlu, "Bay Kemal'e iftira atacaklar diye milyonlarca insanın haysiyetiyle oynanır mı? Allah aşkına, söyleyin bana. Milyonlarca insanın haysiyetiyle oynanır mı?" dedi.

HABERE YORUM KAT
1 Yorum