Kendisini böyle savundu: Bana çay içirdiler başım döndü, kadın beni taciz etti

Kendisini böyle savundu: Bana çay içirdiler başım döndü, kadın beni taciz etti

İstanbul'da dini duyguları istismar ederek tacizde bulunan Burhan Dalğali, hakim karşısına çıktı

İstanbul’da kadınları evliliklerini kurtarma vaadiyle dolandırdığı iddiasıyla hakkında “Dini inanç ve duyguların istismarı suretiyle dolandırıcılık” suçundan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan cinci hoca Burhan Dalğali  ilk kez hakim karşısına çıktı.

Vücudunun farklı noktalarına ayetler yazdığı ve cinsel istismarda bulunduğu kadınla görüntüleri sosyal medyada yayıldıktan sonra tutuklanan cinci hoca kendisini böyle savundu:

“Müştekiye ‘Kadının ne hastalığı var’ diye sordum. Ebubekir bana ‘Kadın hasta değil, kocasından boşanmış benim evime geliyor sürekli bir şey yap’ dedi. Bana çay içirdiler. Başım döndü. Beni kadınla bir odaya koydular. Beni kamera görüntüsüne aldılar. Görüntülerde benim kadını taciz etmediğim, onun beni taciz ettiği görülmektedir. O anda korktuğum ve beni öldüreceklerini düşündüğüm için bir şey yapamadım. Konuşmaların kendi lehine olan kısımlarını ses kaydına aldılar. Ertesi gün müşteki beni aradı. Kadının para istediğini, vermezsem şikayetçi olacağını ve görüntüleri sosyal medyada paylaşacağını söyledi. Para koparmak için yaptıklarını anladım. Daha sonra ismi Seymen olan birisi beni aradı. Bana ‘Senin başına gelen olay benim de başıma geldi. 50 bin lira verdim. Sen de 50 bin lira ver kurtul’ dedi. Vermeyeceğim dedim, aileme olayı anlattım. Ailem şikayetçi olmamı söyledi. Ben de kim olduklarını öğrendikten sonra bana kumpas kurulduğunu ispat ettikten sona şikayetçi olacaktım. Sonra kadın beni aradı. Beni kullandılar beni tehdit ediyorlar dedi. Müşteki uyuşturucu kullanıp arkadaşlarıyla kavga eden birisidir. Benden 5 bin lira istedi kabul etmedim. Müşteki başka insanları da gasp ederek iftira ediyormuş. İstedikleri parayı vermediğim için böyle şikayette bulundular. Suçsuzum beraatimi istiyorum.”

HABERE YORUM KAT