Keanu Reeves'ten Formula 1 belgeseli

Keanu Reeves'ten Formula 1 belgeseli

Ünlü aktör Keanu Reeves, Formula 1'in 2009 yılındaki büyük başarısıyla anılan Brawn takımını ele alan bir belgesel çalışması için hazırlıklara başlıyor.

Reeves, bu belgeselde Brawn takımının hikayesini anlatacak ve takımdan birçok kişiyle röportaj yapacak.

Keanu Reeves, 2009 yılında sadece 1 İngiliz sterlinine mal olan ve büyük bir sürprizle Formula 1 Dünya Şampiyonluğu elde eden bağımsız Brawn takımının öyküsünü belgesel formatında izleyicilere sunacak.

Reeves, bu belgesel dizisinde sadece anlatıcılık yapmakla kalmayacak, aynı zamanda yarış pilotları Jenson Button ve Rubens Barrichello, eski Ferrari başkanı Luca di Montezemolo ve Ross Brawn gibi isimlerle röportajlar gerçekleştirecek. Bu sayede takımın iç yüzüne ve başarının arkasındaki detaylara dair önemli bilgileri izleyicilere aktaracak.

Dizinin yönetmen koltuğunda ise 2022 Broadcast Ödülleri'nde 'En İyi Spor Belgeseli' ödülünü kazanan Daryl Goodrich bulunuyor. "Brawn: The Impossible Formula 1 Story" adını taşıyan bu belgesel dizisinin ne zaman yayınlanacağı henüz kesinleşmemiş olsa da, bu sene içerisinde izleyicilerle buluşması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT