İşte THY'nin yeni üniformaları

İşte THY'nin yeni üniformaları

Hükümetin gurbetçilere biletlerde yüzde 20 indirim sözünü tutmadığı yerli ve milli hava yolu THY, yeni üniformalarını İtalyan modacı Ettore Bilotta'ya yaptırdı.

İSTANBUL - Türk Hava Yolları (THY), kabin ekibi üniformalarını değiştirdi. Yerli ve milli hava yolu THY, avronun 7,5 lira olduğu ekonomik kriz esnasında Türkiye'de uluslararası alanda üne kavuşan onlarca başarılı modacı varken, tercihini İtalyan modacı Ettore Bilotta'dan yana kullandı. 

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, gazetelere sızmasının ardından yeni kıyafetleri sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadeleri kullandı: “Yeni kıyafetleri ile bayram sabahını bekleyen bir çocuk gibi heyecanlıyız. O çocuk kadar hareketli ve dinamiğiz. Yeni evimizde yaşayacağımız sayısız güzel gün için meraklıyız. İstanbul Yeni Havalimanı'nda dünya havacılığını kırmızıya ve beyaza boyamak için sabırsızız.”

Gurbetçilere izin sezonunda fahiş fiyatla bilet satan THY biletlerinde yüzde 20 indirim yapılacağına ilişkin verilen sözler, AKP hükümeti tarafından tutulmamıştı.

HABERE YORUM KAT