İşte Netflix'teki popüler Alman dizileri

İşte Netflix'teki popüler Alman dizileri

Netflix Alman dizileri bakımından geniş bir yelpaze sunuyor. Peki, bu diziler arasında hangi yapımlar öne çıkıyor?

Netflix Alman dizileri ile oldukça büyük bir izleyici kitlesine hitap ediyor. Birçok ülkeden birçok önemli yapım çıkaran dijital yayın platformunda seyredebileceğiniz çok etkileyici yapımlar bulunuyor. Yayımlanmaya devam ettiği dönemde büyük ses getiren Dark, bunun en iyi örneklerindendir.

Bu dizi sadece Almanya’da değil, bütün dünyada popüler hâle gelmişti. Dizinin başlangıçtaki tuhaf, alışagelmişin dışında ve gerici havası sayesinde seyirci kendisini sonunun nereye çıktığını bilmediği bir yolda bulmuştu.

İşte size Netflix'te popüler Alman dizileri;

Dark
Kurgusal bir kasaba olan Winden’de bir çocuğun kaybolması ile başlayan tuhaf olaylar, devamında dört ailenin cevap arayışı ile içinden çıkılamaz bir hâl alıyor. Öyle ki bu arayış daha sonra üç nesli içeren bir gizem perdesinin kaldırılmasına yol açıyor.


Biohackers
Bir tıp öğrencisi olan Mia, Almanya’nın en iyi üniversitelerinden birine girer. Biyo-hack teknolojisi ile ilgilenen öğrenci, genetik deneyler gibi yasa dışı faaliyetlerin bir parçası hâline geliyor. Asıl amacı kardeşinin ölüm nedenini bulmak olan Mia, yanlış ellere geçen biyo-hack araştırmalarını öğrendiğinde bir yol ayrımına gider.

 

Perfume
Bir cinayet kurbanının koku bezlerinin çıkarılması ile başlayan dizide dedektifler kurbanın kaldığı yatılı okuldaki arkadaşlarından şüphelenir. Dizi hem izleyiciler hem de eleştirmenler tarafnıdan çok beğenildi. Senaryosundan oyunculuğuna kadar her yönü ile ekrana kilitlemeyi başarıyor.

 

Barbarians
Netflix’in Vikings’e en büyük alternatiflerinden biri olarak öne çıkan Barbarians, Cermanya’nın Antik Romalılar tarafından işgal edilmesini konu alıyor. Cermanya’nın yerlileri Romalıların işgaline karşı direnirken Romalı bir subay ise kendisini yetiştiren güçlü imparatorluk ile asıl kabilesi arasında kalır.

 

Tehlikeli Oyun (Wir sind die Welle)
Wir sind die Welle, kurgusal bir şehir olan Meppersfeld’de geçiyor. Mevcut sorunlara karşı birlikte karşı çıkmaya karar veren bir grup gence odaklanıyor. Gençler daha sonra “The Wave” adlı bir grup kurar.

 

 

 

HABERE YORUM KAT