İşte Almanya'da polise 5000 Euro rüşvet teklif eden adamın başına gelenler

İşte Almanya'da polise 5000 Euro rüşvet teklif eden adamın başına gelenler
Almanya'da sarhoş sürücüyü Kassel şehrinde durduran polis araban inmesini istedi. Sarhoş adam ise 500 Euro ile başladığı rüşvet teklifini 5000 Euro'ya kadar çıkardı.

Bu cuma gecesi, 27 yaşındaki İsviçreli sarhoş bir adam yolda durduruldu, tutuklanmaya karşı direndi ve polise rüşvet teklif etti. Adam gözaltına alındı. Olay sonrası çok sayıda suçtan mahkemeye hesap vermek zorunda.

İsviçreli sarhoş adamın iki araca çarpmasından sonra polis olay yerine çağrıldı. Polise direnen adam arabasını bir çok defa çalıştırarak olay yerinden kaçmak istedi. Polis adamın kokusundan ve davranışlarından içkili olduğunu anladı ve tutuklamaya karar verdi. Buna direnen adam polis memurlarını itmeye ve tekmelemeye başladı.

Adam sonunda kelepçelendi ve alkol testi yapıldı. Sonuç 2.7 oranında olduğunu tespit edildi. Kelepçelerini çözüp bırakmaları için polislere 500 Euro rüşvet teklif etti. Böylece suçlarında bir de rüşvet eklenmiş oldu. Kendisine rüşvet suçundan da yargılanacağı belirtildiğinde ise rakamı 5000 Euro'ya çıkartarak bir kez daha şansını denedi.

Polis merkezine götürülen adamın burada kan örneği alındı. 27 yaşındaki İsviçreli adamın üzerinden bir de kelebek bıçak çıktı.Böylece bir suç daha dosyasına eklenmiş oldu. Adam hakkında soruşturma başlatıldı ve gözaltına alınarak ayılması bekleniyor.

ARTI49
Fotoğraf: Temsili - SanDiego DUIAttorney - Flickr CC BY-SA 2.0 DEED * Boyutlandırılarak üzerine yazı yazılmıştır.