İsim annesiydi... Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal'dan duygulandıran Fatma Girik paylaşımı!

İsim annesiydi... Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal'dan duygulandıran Fatma Girik paylaşımı!

Türk sinemasının efsane isimlerinde Fatma Girik, bugün sabah saat 06.00 sularında yaşamını kaybetti. Fatma Girik’in ölüm haberi sanat dünyasını yasa boğdu. Fatma Girik’in ölümünün ardından Kemal Sunal’ın kızı Ezo Sunal’dan duygulandıran paylaşım geldi.

Uzun süredir sağlık sorunlarıyla boğuşan Fatma Girik, Ulus’ta bulunan özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altındaydı.

Bu sabah ise Fatma Girik, hakkında acı bir haber geldi. Fatma Girik’in sabah sularında yaşama veda ettiği açıklandı. 

Ölüm haberinin ardından sanat dünyası yasa boğuldu Fatma Girik’in arkadaşları ve sevenleri sosyal medya sayfalarından yaptıkları paylaşımlarla acılarını dile getirdi.

Fatma Girik'in vefatı Yeşilçam'daki yakın dostu Kemal Sunal'ın ailesini de derinden sarstı. Ali Sunal yaptığı paylaşımda, 'Ah Fatma Girik babamın ortağı, çalışma, yol arkadaşı dostu dostumuz biriciğimiz, Ezo’mun isim annesi.

1-001.jpeg

Aldığınız künye hala Ezo’nun bileğinde. Bizim için çok değerliydiniz çok değerlisiniz ve hep çok değerli olacaksınız…' ifadelerine yer verirken Ezo Sunal da ismini Fatma Girik'ten geldiğini anlatarak, anısını paylaştı.

Fatma Girik'in başrolünde yer aldığı 'Ezo Gelin' filminin afişini paylaşan Ezo Sunal, 'Annem ona bakarken 'böyle boncuk gibi mavi gözlü bir kızım olsa ve adı da Ezo olsa' demiş Fatma Girik’e…

Doğduğumda bu künyeyle hastaneye gelmiş… Künye hala bileğimde… Sokakta karşılaşmıştık yıllar önce, çok şaşırmıştı künyeyi görünce, gururla taşıyorum ismimi sayesinde…

Çok değerli Fatma Girik, iyi ki geçti bu dünyadan, iyi ki tanıdık…' mesajını paylaştı.

HABERE YORUM KAT