İşe girmek isteyen Hakan Aygün’ü arıyor

İşe girmek isteyen Hakan Aygün’ü arıyor

Yayın hayatına dönme hazırlığı yapan Flaş TV’nin Genel Yayın Yönetmenliği koltuğuna Hakan Aygün’ün oturacağı iddiaları sonrası Aygün’ün telefonları susmaz oldu.

2019’da yayın hayatına son veren Flaş TV, yayın hayatına dönmeye hazırlanıyor.

Yeni bir formatla izleyicileriyle buluşacağı belirtilen kanalın Genel Yayın Yönetmenliği koltuğu için konuşulan isim ise yılların deneyimli gazetecisi Hakan Aygün.

Genel Yayın Yönetmen Yardımcılığına ise televizyon dünyasının tanınmış gazetecilerinden Savaş Kalafat’ın getirileceği konuşuluyor.

Flaş TV’nin yeniden yayına gireceği ve kanalın başına Hakan Aygün’ün getirileceği iddialarının ardından ise Aygün’ün telefonu susmak bilmiyor.

Kanalda işe girebilmek için çabalayan herkes Hakan Aygün’e ulaşmaya çalışıyor.

KİMLERİ İŞE ALDI?

Öte yandan Hakan Aygün’ün Flaş TV kadrosuna kattığı ve çoktan sözleşme imzaladığı isimler de kulislerde konuşulmaya başlandı.

Aygün’ün; Can Ataklı, Saba Tümer, Seda Akgül, Yılmaz Tunca, Orhan Uğuroğlu, Çağlar Cilara, Atilla Taş, Faik Öztürk, Safiye Soyman gibi isimlerle sözleşme yaptığı konuşuluyor.

Orhan Uğuroğlu'nun Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilciliği görevinin yanı sıra Flaş TV Ankara Koordinatörlüğü görevini de üstleneceği öğrenildi.

Ayrıca medyada olay yaratacak bazı sürpriz isimlerle de görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. O isimlerin ise ilerleyen günlerde belli olması bekleniyor.

KAYNAK: YENİÇAĞ

 

HABERE YORUM KAT
1 Yorum