İlişkileriyle gündem olan Alman yıldızdan itiraf gibi açıklama: Gerçek bir erkekti

İlişkileriyle gündem olan Alman yıldızdan itiraf gibi açıklama: Gerçek bir erkekti

Simone Thomalla, unutamadığı ilişkisini açıkladı: "Onunlayken her zaman başıma bir şey gelmeyeceğini hissederdim..."

Dünyaca ünlü Alman oyuncu ve model Simone Thomalla geride bırraktığı çalkantılı aşk hayatının ardından dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Duygusal ilişkileriyle sık sık Alman magazininde gündeme gelmeyi başaran 58 yaşındaki Thomalla, "Yetişkin hayatımın büyük çoğunluğunu düzenli ilişkiler içinde geçirdim. Çok fazla erkeğim olmadı ama uzun ilişkilerim oldu. Beş yıl, dokuz yıl, 13 yıl. Hiçbir zaman bir çiçekten diğerine atlamadım" diye konuştu.

Bild'e açıklamalarda bulunan ünlü aktris, 1995 yılında ayrıldığı, kızı Sophia Thomalla'nın babası Alman aktör André Vetters için "O zamanlar şöyle düşünmüştüm; bu baba, anne, çocuk konseptini yaşamak istiyorum. Yürümedi ama ben bunu bir başarısızlık olarak görmüyorum, tam tersine. Biz büyüdük" açıklamasında bulundu.

"GERÇEK BİR ERKEK"

Ünlü model, Vetters ile evliliğinin ardından 1995-1999 yılları arasında meslektaşı Sven Martinek'le, 2000-2009 yılları arasında eski Schalke menajeri Rudi Assauer'le ve 2009-2021 yılları arasında da hentbol oyuncusu Silvio Heinevetter'le ilişki yaşadı.

Thomalla, 2019'da hayatını kaybeden ve "gerçek bir erkek" olarak tanımladığı Assauer hakkında şunları söyledi:

"Rudi benim kayamdı. Onunlayken her zaman başıma bir şey gelmeyeceğini hissederdim. Bu benim için çok iyiydi..."

ARTI49

HABERE YORUM KAT