'Hollanda'da yasaklanacağını sanmıyorum'

'Hollanda'da yasaklanacağını sanmıyorum'

Başrol oyuncusu Şaşmaz, "Filmi 10 yıl önce Almanya yasaklamak istedi, şimdi Hollanda'dan bu tür haberler alıyoruz. Böyle bir şeyin olabileceğini pek sanmıyorum" dedi.

KÖLN - Hollanda'da tartışmalara neden olan Kurtlar Vadisi Vatan filmi, Köln'de düzenlenen galası ile gurbetçilerle buluştu.

Cinedom Köln'de gerçekleştirilen gösterime katılan filmin başrol oyuncuları Necati Şaşmaz, Sinem Uslu, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak ve Ertuğrul Şakar, kırmızı halıda poz vererek, filmi seyircilerle birlikte izlediler.

Hollanda'da Kurtlar Vadisi tartışması

"Hollanda'da yasaklanacağını sanmıyorum"

Filmin gösterimi öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Necati Şaşmaz, yaklaşık 10 yıl önce Kurtlar Vadisi'ni Almanya'nın yasaklamak istediğini, bugün ise Hollanda'dan bu tür haberler aldıklarını ifade ederek, "Böyle bir şeyin olabileceğini pek sanmıyorum. Avrupa'dan demokratik olarak söz ediyorlar, bakalım demokratik olup olmadıklarını göreceğiz." dedi.

205663.jpg

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Kurtlar Vadisi hayranlarına da seslenen Şaşmaz, dizinin ismini "Kurtlar Vadisi Kaos" olarak değiştirdiklerini, önümüzdeki günlerde tekrar televizyon ekranlarına döneceklerini söyledi.

 

ekran-resmi-2017-07-12-21.30.23.png

 

HABERE YORUM KAT