Hoeness: Bir hayaletten kurtulduk

Hoeness: Bir hayaletten kurtulduk

Bayern Münih Başkanı Hoeness, "Hayaletten kurtulduğumuz için memnunum. Sporcu olarak Mesut'un yıllardır milli takıma bir katkısı yok" dedi.

MÜNİH - Mesut Özil'in milli takımı bıraktığına dair yaptığı açıklama sonrasında, Bayern Münih Başkanı Uli Hoeness, Mesut'un yıllardır sahada hayalet gibi dolaştığını ima eden bir açıklama yaptı.

Bayern Münih'in Filadelfiya seyahati öncesi soruları yanıtlayan Hoeness konuyu sadece sportif yönden ele aldı ve şu eleştirileri yaptı:

"Hayaletten kurtulduğumuz için memmnunum"

"Hayaletten kurtulduğumuz için memnunum. Yıllardır sahada bir varlık gösteremiyor. Sahada en son ikili mücadeleyi 2014 Dünya Kupası öncesinde kazandı. Şimdi bir fotoğrafın arkasına saklanmaya çalışıyor."

Hoeness, Bayern Münih'in son yıllarda Arsenal ile oynadığı maçlarda rakibin en zayıf noktası olarak Mesut'u gördüklerini ve sürekli onun üzerine oynadıklarını da söyledi.

"Gerçek yaşamda değil, sosyal medyada 35 milyon hayranı var"

Son Dünya Kupası'na da değinen Hoeness, Mesut'un oynadığı maçlarda nasıl döküldüğünü kimsenin sormadığını belirterek, "Gerçek yaşamda değil ama sosyal medyada 35 milyon hayranı var. Bu kişiler yerini bulan bir yan pas attığı zaman Mesut'u göklere çıkarıyorlar" dedi.

"Mesut'un yıllardır milli takıma bir katkısı yok"

Hoeness, ülke futbolundaki gelişmelerin felaket olduğunu iddia ederek, "Yeniden futbolun bir spor olduğunu kabul etmemiz gerekir. Sporcu olarak Mesut'un yıllardır milli takıma bir katkısı yok" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT