Harry Kane şoke oldu: Çocukları trafik kazası geçirdi!

Harry Kane şoke oldu: Çocukları trafik kazası geçirdi!

Harry Kane'in çocuklarının olduğu araç kaza yaptı. Kane'in 3 çocuğu yaralandı. Kazada toplam 9 kişi yaralandı...

Bayern Münih'in yıldız oyuncusu Harry Kane'in dört çocuğundan üçü Pazartesi öğleden sonra bir trafik kazasına karıştı. İtfaiye ve polise göre, hepsi hafif yaralandı ve tedavi için hastaneye götürüldüler.

Resmi bilgilere göre, Kane'in aracı Münih bölgesinden 24 yaşında bir kadın tarafından kullanılıyordu ve araçta Kane'in üç büyük çocuğu da vardı.

İki araç arasındaki çarpışma o kadar şiddetliydi ki, araçlar başka yerlere savruldu.

Neufahrn ve Schäftlarn itfaiye ekipleri iki dakika içinde olay yerindeydi. İlk müdahale ekipleri olay yerine varır varmaz yaralıları tedavi etti. Kazada toplam dokuz kişi yaralandı.

Yaralananlar arasında; Mercedes'teki Kane çocukları ve sürücüleri, Land Rover'daki 62 yaşındaki kadın ve Renault sürücüsü ile üç yol arkadaşı: 48 yaşında bir çocuk, 43 yaşında bir çocuk ve üç yaşında bir çocuk bulunuyor.

Bir kadın kurtarma helikopterle hastanaye kaldırıldı. Aralarında Kane kardeşlerin de bulunduğu diğer altı kişi ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Land Rover'daki kadın ise kendi başına doktora gitti. Hasarın on binlerce Euro tutarında olduğu belirtildi.

FC Bayern, Kane'in çocuklarının başına daha ciddi bir şey gelmediği için rahatladı...

ARTI49

HABERE YORUM KAT