Haluk Levent Hatay depremindeki yıkıcı gücü tek bir cümle ile açıkladı...

Haluk Levent Hatay depremindeki yıkıcı gücü tek bir cümle ile açıkladı...

Ahbap kurucusu ve sanatçı Haluk Levent Hatay'da ardı ardına yaşanan iki büyük depremin ardından bölgedeki son durum hakkında açıklamada bulundu

Hatay'ın Defne ilçesinde saat 20.04'te 6.4 büyüklüğünde, Samandağ ilçesinde de saat 20.07'de 5.8 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Depremlerin afet bölgesi genelinde etkili şekilde hissedildiği öğrenildi.

AFAD'dan alınan bilgiye göre, saat 20.04'te merkez üssü Hatay Defne olan 6.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 16,74 kilometre olarak belirlendi. Deprem şiddetli şekilde hissedilirken, vatandaşlar paniğe kapıldı.

6,4 büyüklüğündeki depremin ardından bu kez Hatay'ın Samandağ ilçesinde saat 20.07'de 5,8 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. 5,8'lik depremin derinliği ise 7 kilometre olarak belirlendi.

Bazı binalarda göçük altında kalanlar olduğu bildirildi.

Depremin ardından sanatçı Haluk Levent sosyal medya hesabından depreme ilişkin paylaşımlar yaptı. "Offff çok bina gitti çok çok" diyen Levent, "Şu ana kadar bana gelen haber 5 hasarlı bina yıkıldığı yönünde. Bu sadece Samandağ mevkinde. Burdan bilgilendireceğim daha sonra." şeklinde açıklama yaptı.

img-8509.jpg

 

HABERE YORUM KAT