Halk TV'ye çıkacak olan Veyis Ateş'e Sedat Peker cephesinden flaş açıklama

Halk TV'ye çıkacak olan Veyis Ateş'e Sedat Peker cephesinden flaş açıklama

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, yaptığı açıklamada yarın canlı yayına Veyis Ateş'in katılacağını ve hakkındaki iddialara yönelik soruları yanıtlayacağını duyurdu.

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, Veyis Ateş’in yarın kanalda canlı yayına çıkarak hakkındaki iddialara yönelik soruları yanıtlayacağını açıkladı. Sedat Peker'in basın danışmanı Emre Olur ise konuyla ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Olur'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:
"Veyis Ateş, Halk Tv ekranlarından sonra daha çok rezil olacak gibi..."

emre.jpg

NE OLMUŞTU?
Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla aranan Sedat Peker, 6 Haziran Pazar yayımladığı 9'uncu videoda, Veyis Ateş'in Sezgin Baran Korkmaz'a ait otelde ücretsiz kaldığını ve kara para aklamakla suçlanan Korkmaz için arabuluculuk yaptığını ileri sürmüştü.

Gazeteci Fatih Altaylı ise Pazartesi günü Habertürk'teki yazısında Sezgin Baran Korkmaz'ın Veyis Ateş'le ilgili olarak kendisini aradığını belirterek, "Tehdit, şantaj iddiaları, 10 milyon euroluk talepler, bir ekip adına aracılıklar, kriminal nitelikte suçlamalar" olarak nitelediği iddiaları gündeme getirmişti.

Sezgin Baran Korkmaz'ın iddialarını Habertürk yönetimine ilettiğini kaydeden Altaylı, "Kendisinden son bir kez bu iddialara yanıt vermesini isteyeceklerdir muhtemelen. Veyis Ateş'in de bu iddialara verecek bir yanıtı var mı bilemem" demişti.

Öte yandan Habertürk yazarı Sevilay Yılman ise geçen günkü köşe yazısında, SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz'ın kendisine Veyis Ateş'le ilgili ses kaydının bir kısmını dinlettiğini aktardı. Yılman'ın aktardığına göre Veyis Ateş, Korkmaz'a özetle "10 milyon euro yollayacaksın. Ben iki tarafın da hakemi ve kefiliyim, iş bitene kadar para bende duracak" dediğini ifade etmişti.
 

HABERE YORUM KAT