Hafta sonu için kapalı otoyollar ve alternatifleri açıklandı

Hafta sonu için kapalı otoyollar ve alternatifleri açıklandı

Bakım ve onarım çalışmaları, Norderelb Köprüsü'ne bağlı bazı yolları trafiğe kapatacak. İşte detaylar...

Norderelb Köprüsü, geçtiğimiz haftalarda sürdürülen tadilat çalışmalarının ardından yeniden şantiye alanına çevrildi. Acil onarımlar nedeniyle A1 üç hafta sonu boyunca kısmen kapalı olacak.

Autobahn GmbH, 13 Nisan sabah 5'ten 14 Nisan akşam 10'a kadar Hamburg-Norderelbe otoyol kavşağı ile Hamburg-Südost otoyol kavşağı arasında güney yönünde iki şeridi kapatacak. Bir şerit serbest kalacak.

Şirket, özellikle Pazar günü öğleden sonra ve akşam saatlerinde sürücülerin önemli engellemelerle karşılaşabileceğini belirtiyor. Bürgerweide de hafta sonu kapalı olduğundan Norderelbbrücke'yi Hamburg-Ost otoyol kavşağı, A24, Horner Kreisel, Sievekingsallee, Bürgerweide, A255 ve A1 üzerinden geçmek mümkün olmayacak. Bunun yerine A1 kavşağı Billstedt'ten B75 ve A255 üzerinden A1'e geri dönen 26 numaralı sapakların kullanılması öneriliyor.

Nisan ayının takip eden hafta sonlarında, yani 20/21 ve 27/28 Nisan tarihlerinde, kuzey yönündeki iki şerit kapalı olacak, bir şerit serbest kalacak. Bu önlem Cumartesi günü sabah 5'ten Pazar günü akşam 10'a kadar geçerli olacak. Alternatif olarak, Norderelbe otoyol kavşağından A255, B75 ve B5 üzerinden Billstedt kavşağına kadar Norderelbbrücke köprüsünün kullanılması tavsiye ediliyor.

ARTI49

HABERE YORUM KAT