Habertürk ekranlarında tansiyon yükseldi! Sinirlenip yayını terk etti

Habertürk ekranlarında tansiyon yükseldi! Sinirlenip yayını terk etti

Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir'in, katıldığı bir televizyon programında CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri sonrası tansiyon yükseldi.

Habertürk ekranlarında yayınlanan Kübra Par'ın moderatörlüğünü yaptığı Açık ve Net programında gergin dakikalar yaşandı. Sert ifadelerin havada uçuştuğu programda Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir yayını terk etti. 

Hilmi Daşdemir, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, HDP ile görüşmesine tepki göstererek eleştirilerde bulundu.

Moderetör Kübra Par ise "Çok seslilik adına İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta ve CHP Parti Meclis Üyesi Müslim Sarı'ya, bu sözlerine cevap vermek isterlerse söz hakkı vereceğim." dedi.

Daşdemir ise Par'ın sözlerine, "İsterseniz Kandil'den de bağlansınlar yayına, onlar da cevap versinler." ifadesiyle karşılık verdi.

Daşdemir'in sözlerine Kübra Par'dan, "Bizim, bir terör örgütünü yayına bağlamak gibi bir alışkanlığımız da yok niyetimiz de yok. Size de daha sakin konuşmanızı öneririm." yanıtı geldi.

Stüdyoda CHP Parti Meclis Üyesi Müslim Sarı ile de tartışma yaşayan Daşdemir, Sarı'ya yönelik olarak, "Sizin partiniz bizatihi terör örgütüne arka çıkan bir partidir. Genel Başkanınız (Kılıçdaroğlu), HDP'nin ve PKK'nın genel başkan adayıdır." ifadelerine kullandı.

Sarı ise Daşdemir'in açıklamalarına tepki göstererek, "Böyle bir üslup olur mu?" dedi.

Sarı ile Daşdemir arasında yaşanan gerilime Moderatör Kübra Par müdahale etti. Daşdemir ise Kübra Par'ın sözleri sonrası mikrofonunu çıkararak yayını terk etti.

İşte o anlar:

 

 

HABERE YORUM KAT
1 Yorum