Gurbetçi, arabasıyla kalabalığa daldı: 1 ölü, 1 yaralı

Gurbetçi, arabasıyla kalabalığa daldı: 1 ölü, 1 yaralı

Ankara’da tartıştıkları grubun arasına yabancı plakalı otomobiliyle dalan gurbetçi, arabanın altında kalan ağabeyini yüzlerce metre sürükledi. Olayda, 1 kişi yaralanırken, otomobilin altında kalan abi ise hayatını kaybetti.

ANKARA - Olay, saat 22.30 sularında Ankara’nın Mamak İlçesi’nde meydana geldi. Görgü tadıklarının ifadesine göre, iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmanın büyüyerek arbedeye dönüşmesi sonucunda E. K. kolundan yaralandı. Daha sonra çevredeki vatandaşların araya girmesiyle taraflar ayrılırken ağabeyinin yaralandığını gören S. K. ise kalabalık grubun arasına yabancı plakalı otomobiliyle girdi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan S. K.’nın otomobilinin altında kalan ağabeyi ise yaklaşık 1 kilometre sürüklenerek ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Çevredeki vatandaşların otomobili kaldırmasıyla sıkıştığı yerden çıkarılan E. K., kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Öte yandan arabanın çarpmasıyla yaralanan 1 kişi de olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Olaya ilişkin başlatılan inceleme kapsamında gözaltına alınan sürücü S. K., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

HABERE YORUM KAT