Göztepe, Beşiktaş'a da acımadı

Göztepe, Beşiktaş'a da acımadı

Spor Toto Süper Lig'de zirve hesapları yapan İzmir ekibi Göztepe, Bornova'da karşılaştığı İstanbul takımı Beşiktaş'ı da affetmedi: 2-0.

Spor Toto Süper Lig'de zirve hesapları yapan Göztepe, İzmir'de oynana karşılaşmada Beşiktaş'ı da affetmedi: 2-0.

Hakemin takdir haklarını sürekli İstanbul ekibinden yana kullanmasından ve Beşiktaş lehine verilen penaltı öncesindeki bariz faulü es geçmesinden dolayı sert tepki gösteren tribünler, Jerome'nin kafa golünün ardından rahat bir nefes aldı. 

İlerleyen dakikalarda Beşiktaş kalesini ablukaya alan Göztepe, rakibine organize olma şansı tanımadı ve bir gol daha bularak sahadan galibiyetle ayrıldı.

Bu galibiyetin ardından zirve yürüyüşünü sürdüren Göztepe, puanını 15'e çıkararak birinci sıradaki Galatasaray'la arasındaki puan farkını da 4'e indirdi.

İlk yarıda istedikleri oyunu yansıtamadıklarını belirten Göztepe Teknik DirektörüBayram Bektaş, "Beto'yu tebrik ediyorum. Beşiktaşlı oyuncular Reis'i ittiler. Bu nedenle top eline değdi. Beto'nun penaltıyı kurtarması kırılma anı oldu. Onu takdir ediyorum, takımı ayakta tuttu" dedi.

İkinci yarıda ise organize olabilen bir takım görüntüsü verdiklerini ifade eden genç teknik adam, "Pas yüzdesi yüksek olan, kaliteli pas yapan bir takıma karşı önde baskı yaptık. Hataya zorladık ve golü bulduk. Bu beni ayrıca mutlu etti. Maçın başından sonuna kadar konsantrasyonu kaybetmediğimiz sürece yenemeyeceğimiz takım yok. İkinci yarıda daha fazlasını da atabilirdik. Direkten dönen topumuz da var. Fiziksel verilerde de önde bitirdik. 6 kilometre fazla koştuk. Bunu yapmak zorundaydık. Hücuma çıkarken dönüşleri hızlı yaptık. Rakibe çok orta yaptırdık ama eşleşmeyi doğru yaptık. Dönen topları aldık, atakları olgunlaştırdık. Jerome'un da ikinci yarıda iyi oynaması kaleye top taşımamızı sağladı. Bu galibiyet Traore'ye armağan olsun. Camiamıza ve tribünlere armağan olsun" dedi.

 

HABERE YORUM KAT