Gördüğünüz her şeyi artık bize yollayabilirsiniz: Artı49 haber ihbar hattı açıldı!

Gördüğünüz her şeyi artık bize yollayabilirsiniz: Artı49 haber ihbar hattı açıldı!

Gönderdiğiniz bütün videolar, yazdığınız bütün yazılar editör arkadaşlarımız tarafından tek tek okunacak ve haber değeri varsa, sitemizin sayfalarına, "doğruluğu teyit edildikten" sonra haber olarak taşınacak. Whatsapp ihbar hattımız: +49 173 674 06 71

Almanya'da her geçen gün yeni gündemler, ilginç olaylar, tartışma yaratan ya da heyecanlandıran gelişmeler yaşanıyor. Hatta, kimisine sizler de bizzat şahit oluyor, kimisini ise okuyor, izliyor, dinliyorsunuz...

Artı49 olarak, Almanya'daki tüm gelişmeleri siz okuyucularımıza en doğru ve en yalın şekilde aktarmak için uğraşıyoruz. Gazeteciliğin en temel ilkesi olan yalnızca "gerçeğin" peşinden gidiyoruz. Yaptığımız haberlerin bir bölümü gündemi belirlerken, bir kısmı ise büyük ses getiriyor.

Elbette ki, tüm bu gücü -inatçı gazeteciliğimizin yanı sıra- sizlerden alıyoruz. Sizlerin desteğiyle ilerliyor, gelişiyor ve büyüyoruz.

HABER İHBAR HATTI

Artık sizlerden başka bir yönde daha destek alabileceğiz. Çünkü, Whatsapp haber ihbar hattımız açıldı! İhbar hattımıza gördüğünüz tüm olayları yollayabilir, bizimle iletişim kurabilir, resim ve videolar atarak, bulunduğunuz yerdeki haberi bizlere ulaştırabilirsiniz.

Gönderdiğiniz bütün mesajlar, yazdığınız bütün yazılar editör arkadaşlarımız tarafından tek tek okunacak ve haber değeri varsa, sitemizin sayfalarına, "doğruluğu teyit edildikten" sonra haber olarak taşınacak. Gerektiği durumlarda ise editör arkadaşlarımız sizlerle iletişim kurup, habere ve konuya dair daha detaylı bilgiler alacak.

Kısacası...

Çalıştığınız iş yerinde, yaşadığınız mahallede, oturduğunuz parkta, yaptığınız alışverişte yaşadığınız sıkıntıları bize gönderebileceksiniz.

Haksızlığa uğradığınızda da, emeğinizin karşılığını alamadığınızda da, yine Artı49 sizlerin yanında olacak ve dayanışma için, sizlerin sesini daha gür duyurmak için göndereceğiniz bilgileri haberleştirecektir.

Almanya'nın gündemini bundan sonra hep beraber belirleyeceğiz!

Kolları sıvıyoruz...

WHATSAPP HABER İHBAR HATTIMIZ: +49 173 674 06 71

ARTI49

HABERE YORUM KAT