Galatasaray'ın maçını Alman basını nasıl gördü: Türk taraftarlar Almanya'yı salladı

Galatasaray'ın maçını Alman basını nasıl gördü: Türk taraftarlar Almanya'yı salladı

Yoğun Türk taraftarın katılımıyla Allianz Arena’da gerçekleşen Galatasaray ile Bayern Münih, karşılaşması Alman basınında geniş yer aldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta maçında Bayern Münih ile Galatasaray, Münih kentindeki Allianz Arena’da karşılaştı.

Galatasaray, deplasmanda Almanya temsilcisi Bayern Münih'e 2-1 yenildi.

Galatasaray’ın tek golü, 90+3'te Bakambu'dan gelirken, Bayern Münih'in gollerini ise 80. ve 86. dakikada Harry Kane kaydetti.

''BU BİR DEPLASMAN MAÇI''

Alman basınında da maçın yansımaları oldu.

Focus karşılaşmayı ‘’Kane'e teşekkürler!’’ ifadeleriyle değerlendirdi.

Die Welt’de yer alan haberde ise yoğun Türk taraftarın katılımına dikkat çekildi.

TZ ise karşılaşmayı ‘’Galatasaray’a karşı oynanan hararetli maçta Bayern birçok fırsatı kaçırdı ancak Harry Kane yine yardım etti’’ sözleriyle değerlendirdi.

ZDF’de yer alan haberde ise Galatasaray- Bayern Münih karşılaşması ‘’yoğun ve zorlu’’ olarak nitelendirildi.

NTV.de ise maç atmosferinin oldukça sıra dışı olduğunu belirterek Bayern Münih Teknik Direktörü Tuchel’in maçın başlamasından önce tribünlerdeki çok sayıda Türk taraftara bakarak söylediği, "Bu bir deplasman maçı olacak" ifadeleri yer aldı.

Galatasaray karşısında ellerine geçen fırsatları değerlendirdiklerini vurgulayan Tuchel, "Ancak hızlı hücumlarda etkili olamadık, isabetsiz ve özensizdik. Belki de bu baskıdan kaynaklandı. Ön tarafta, ceza sahasında o kadar agresif değildik. Genel olarak takımın performansıyla gurur duyuyorum, on iki puan kesinlikle hafife alınacak bir şey değil." dedi.

ARTI49
Fotoğraf:Unsplash

HABERE YORUM KAT