Futbol yıldızından basın toplantısında itiraf gibi açıklama: Seks bağımlısıyım

Futbol yıldızından basın toplantısında itiraf gibi açıklama: Seks bağımlısıyım

Chicago Bears'ın yıldız oyuncusu Jaylon Johnson, seks bağımlılığı rahatsızlığı nedeniyle psikolojik tedavi gördüğünü açıkladı.

Amerikan futbolu takımı Chicago Bears'ın yıldız oyuncusu Jaylon Johnson, yeni sözleşmesiyle ilgili basın toplantısına katılan gazetecileri itiraflarıyla şoke etti.

Ulusal Futbol Ligi'nin "en iyi pas savunucularından biri" olarak görülen 24 yaşındaki ABD'li oyuncu, 76 milyon Dolar karşılığında 4 yıllık yeni sözleşme yaptı.

"TERAPİYE GİTTİM"

Sözleşme detayları için toplanan gazetecilere "seks bağımlılığından" söz eden yıldız oyuncu, konuya "Çok kısa bir şey okumak istiyorum" diyerek girdi. Johnson, "Geçen sezon seks bağımlılığım için terapiye gittim. Bunu kimseye anlatmak benim için inanılmaz zordu. Başka kimsenin bilmediği bir şeydi" ifadelerini kullandı.

"Öncelikle, bunu yaşayan tek kişinin ben olmadığımı bildiğimi söylemek istiyorum. Bir başka şey de, böyle bir şeyi yaşamanın normal olduğudur" diyen Amerikan futbolu yıldızı, "İnsanların bir maske takmanız ve her şeyi örtbas etmeniz gerektiğini düşündüklerini hissediyorum. Böyle şeyler yaşamak normaldir. Yardım istemekte sorun yok. Savunmasız olmakta sorun yok" diye konuştu.

Johnson şunları söyledi:

"İzin günlerimde terapistime gittiğimde kendi kendime, lanet olsun, rahatsızım diye düşünüyorum. Ama bütün hafta zihinsel olarak hazırlandım, insanlar kontratlardan bahsediyor, ben bunu düşünmedim. Sadece kendimi düzene sokmak için endişelendim."

ARTI49

HABERE YORUM KAT