Frankfurt'ta Türkçe tiyatro için geri sayım

Frankfurt'ta Türkçe tiyatro için geri sayım

Frankfurt Oyun Fabrikası tarafından 21 Aralık 2018 Cuma günü saat 20:00'de "Her Hırsız Haydut Değildir" adlı oyunun prömiyeriyle tiyatroseverlerle buluşacak.

FRANKFURT - Frankfurt Oyun Fabrikası tarafından 21 Aralık 2018 Cuma günü saat 20:00'de sahnelenecek "Her Hırsız Haydut Değildir" oyunu için geri sayım başladı. 

Hanauer Landstraße 7, 60314 Frankfurt adresinde bulunan Internationales Theater Frankfurt'ta düzenlenecek olan prömiyer a

İtalyan yazar Dario Fo tarafından komedi tarzında yazılan oyunda, zengin bir eve giren hırsızın burjuva ev sahipleri karşısında kaldığı zavallı durumlar ele alınıyor.

Turneye hazırlanıyorlar

Seyircili genel provası büyük ilgi gören oyunun prömiyerinde sahne alacakları için heyecanlı olduklarını belirten Yönetmen Metin Can Ayduran, Avrupa'dan gelen davetlere açık olduklarını ve yakında turnelere başlayacaklarını söyledi.

Ayduran, "Her hafta atölye çalışmalarına devam eden ekibimiz, bu oyunun yanında yeni oyunlar, doğaçlama, şiir, müzik dinletileri ile harmanlanlayarak gerçekleştirmeyi düşündükleri projelerin hazırlıklarına başladı. Ekip içerisine katılmak isteyenleri en kısa zamanda bizimle bağlantı kurmaya çağırıyoruz" diye konuştu.

6d37d381-cfd5-41ee-b203-af38c5113e7c.jpg

HABERE YORUM KAT