Frankfurt'ta metro kullananlara üzücü haber!

Frankfurt'ta metro kullananlara üzücü haber!

Transport Company'nin * (VGF) inşaat programı, bu yıl kapanışlarla bağlantılı çok sayıda yenilemeyi öngörüyor. U1, U2, U3, U8 hatlarının seyahat ettiği şehrin en işlek metro hattı olan A güzergahı geçici olarak kapatılacak.

25 Temmuz - 7 Ağustos arasındaki dönemde VGF, Weißer Stein ve Heddernheim istasyonları arasında bir hat bağlantısı kuruyor. Aynı zamanda, Weißen Stein'deki Kurhessenstrasse geçiş de yenilenecektir. Bu amaçla metro güzergahı kapatılacak ve yolcular yedek otobüslere geçmek zorunda kalacak. Otobüsler Miquelallee-/Adickesallee ve Heddernheimer Landstrasse arasında çalışacak.

Frankfurt'ta güzergah ağındaki inşaat çalışmaları: Birkaç güzergah geçici olarak kapatıldı.
Bu yıl Römerstadt istasyonuna bir asansör kurulacak. Çalışmalar 8 Ağustos-18 Eylül tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek. Northwest Center ve Ginnheim arasında bir ray değiştirme servisi de olacağı için metro güzergahı U1 ve U9 için kapalı.

15 ve 16. Hatlarda, 2-15 Nisan tarihleri ​​arasında Seehofstraße'nin köşesindeki Offenbacher Landstraße'de yol inşaatı ve katener çalışmaları yapılacaktır. Yedek otobüsler yerel tren istasyonu ile Offenbach şehir sınırları arasında çalacaktır.

Schwanthaler Strasse ile Textorstrasse arasındaki Schweizer Strasse'de 15 ve 16 numaralı hatlarda 9 Nisan - 25 Nisan tarihleri ​​arasında ray yapımı planlanıyor. 4-25 Nisan tarihleri ​​arasında Festhalle/Messe ve Ludwig-Erhard-Anlage'deki 16. ve 17. hatlarda da ray ve anahtar yapımı planlanıyor. Yedek otobüslerin ticaret fuarı ile Rebstockbad arasında çalışacağı bildirildi.

Ratsweg Köprüsü yaz tatili nedeniyle kapalı
Ratswegbrücke'nin 28 Mart* tarihinden itibaren yenilenmesi nedeniyle, 12 numaralı hat, 30 Eylül'e kadar Saalburg-/ Wittelsbacherallee ve Daimlerstrasse arasında Zoo ve Riederhöfe üzerinden yönlendirilecektir

Artı49
Fotoğraf:Unsplash

 

HABERE YORUM KAT