Frankfurt Tren İstasyonu'nda silah sesleri: 1 kişi öldü, saldırgan yakalandı

Frankfurt Tren İstasyonu'nda silah sesleri: 1 kişi öldü, saldırgan yakalandı
Frankfurt Merkez İstasyonu'nda ateş açıldı, 1 kişi öldü. Ayrıca trenler de beklemek zorunda kaldı. Polis soruşturması sürüyor.

Frankfurt Merkez İstasyonu Salı akşamı bir polis operasyonu nedeniyle yaklaşık 25 dakika kapalı kaldı. Alınan bilgilere göre, istasyonda ateş açıldı. Bu daha sonra polis tarafından da doğrulandı.

Söz konusu ateş sonucu ise 1 kişi hayatını kaybetti. Ateş eden fail kaçmaya çalıştı ancak olay yerinden birkaç metre uzakta polis tarafından yakalandı.

Panik ve korku

Suçun arka planı belirsiz. Polis de ölen veya silahı sıkan adamın kimliği hakkında ayrıntı vermedi. Silahlı olay esnasında istasyonda bulunan vatandaşlar da büyük bir korku ve panik yaşadılar.

Öte yandan sözcü, trenlerin yeniden çalışmaya başladığını ancak polis operasyonu devam ettiği için hala aksamalar ve hat değişiklikleri yaşandığını söyledi.

ARTI49