FETÖ'yü 40 yıl CHP büyütmüş

FETÖ'yü 40 yıl CHP büyütmüş

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, FETÖ'yü 40 yıldır CHP'nin büyüttüğünü iddia ederek, "FETÖ ile tuttukları işlerden dolayı nedamet getirsinler" dedi.

ANKARA - AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin açıklamalarına ilişkin, "FETÖ 40 yıl sizin baskı ikliminizde büyüdü. Maskesi düştüğünde sırf bize düşman olduğu için FETÖ'ye destek oldunuz" dedi.

CHP'nin ve Muharrem İnce'nin FETÖ terör örgütünün maskesi düştükten sonra bu hain yapıyı nasıl sahiplendiklerini güya perdelemeye kalktıklarını iddia eden Ünal, "Siz FETÖ konusunda hiçbir zaman duyarlı davranmadınız. Sizin derdiniz irtica adı altında dindarlardı. Çocuklarımızın dinini öğrenmesine bile tahammülünüz yoktu. FETÖ 40 yıl sizin baskı ikliminizde büyüdü. Maskesi düştüğünde sırf bize düşman olduğu için FETÖ'ye destek oldunuz. 'Biz sizi uyarmıştık' diyenlerin Baykal kaseti sonrası FETÖ ile söylem ve eylem noktasında nasıl iş tuttuğu milletimizin malumu. Ancak biz yine de Muharrem İnce özelinde arşivlere inelim. Kim kanmış, kim uyarmış, görmüş olalım" ifadelerini kullandı.

Ünal, "Biz terörle mücadele ederken karşımızda duranlar, yaptığımız her operasyonda FETÖ'nün avukatlığına ve siyasi sözcülüğüne soyunanlar önce 8 yıldır FETÖ ile tuttukları işlerden dolayı nedamet getirsinler" diyerek de CHP'nin FETÖ'nün siyasi sözcüsü olduğunu iddia etti. 

HABERE YORUM KAT
2 Yorum