Federal Polis her yerde tren sapığını arıyor

Federal Polis her yerde tren sapığını arıyor

Trende pantolonunu indirerek bir kadını rahatsız etti, dakikalarca trenin içinde kovaladı.

Olay 7 Nisan 2023 tarihinde Saksonya-Anhalt eyaletinde bulunan Magdeburg Merkez İstasyonu'nda bölgesel bir trende meydana geldi. Kadın trende oturmuş ve Köthen'e (RE 30) hareket etmek için bekliyordu. İki fotoğrafta görülebilen adam kadının karşısına oturdu.

Adam aniden pantolonunu indirdi. Kadın kaçtı ve başka bir kompartımana girdi. Ancak yaklaşık 1.60 metre boyundaki adam, kadın daha fazla kaçamayana yani son vagona kadar onu kovaladı.

d562f3e566ff35fca0e2e658f20a8303f005e29b.webp

Federal polis sözcüsü şu açıklamayı yaptı: "Fail kurbanı son vagona kadar takip etti ve tekrar karşısına oturdu. Şüpheli daha sonra bilinmeyen bir yöne doğru bölgeden ayrıldı."

Suç işlendiği sırada adamın üzerinde koyu renk bir ceket ve siyah pantolon vardı. Yaklaşık 30 yaşlarında olduğu tahmin ediliyor.

Adamın halen bulunamaması üzerine Magdeburg Bölge Mahkemesi trendeki güvenlik kameralarından elde edilen fotoğrafların yayınlanmasına izin verdi.

Federal Polis adamın bulunması için görgü tanıklarından yardım bekliyor. Federal Polise 0391/56549555 numaralı telefondan bilgi verebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT