Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Başaran, Almanya’ya giderken saldırıya uğradı

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Başaran, Almanya’ya giderken saldırıya uğradı

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Suat Başaran Almanya'ya giderken Esen Boğa Havalimanı'nda saldırıya uğradı.

MHP yönetimine muhalif isimleri hedef alan saldırılara bir yenisi daha eklendi. Ülkü Ocakları önceki genel başkanlarından Suat Başaran'ın, Almanya'ya gitmek üzere geldiği Esenboğa Havalimanı'nda saldırıya uğradığı öğrenildi.

Başaran'ın Esenboğa Havalimanı CIP salonunda uçuş saatini beklerken saldırıya uğradığı belirtildi. Başaran saldırı sonrası Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Beni öldürmeyen şey daha güçlü yapar. Susturmak için öldüreceksiniz. Hodri meydan!" ifadelerini kullandı.

suat-basaran.jpg

Başaran bir süredir sosyal medya üzerinden MHP'li isimler tarafından ifadelerle hedef alınıyordu. 16 Nisan 2017 referandumunda Ülkü Ocakları'nın diğer eski genel başkanları ile birlikte hayır kampanyası yürüten Başaran, bir süredir MHP yönetimi eleştiren paylaşımlarda bulunuyordu. 

‘SALDIRDIĞINIZ BİR ÜLKÜCÜ DEĞİL, ÜLKÜCÜLÜK’

Başaran'a yapılan saldırıya MHP'de 4 dönem milletvekilliği yapan Atila Kaya'dan tepki geldi. Twitter hesabından Başaran ile fotoğrafını paylaşan Kaya, "Saldırdığınız bir ülkücü değil, bizatihi 'Ülkücülük'tür. Suat Başaran'a saldırmakla ülkücülük arasında bağ kurmayı denemek, kurtluk değil -olsa olsa- çakallıktır!" dedi.

atilla.jpg

HABERE YORUM KAT