Eski Survivor yarışmacısının Almanya'da başına gelmeyen kalmadı!

Eski Survivor yarışmacısının Almanya'da başına gelmeyen kalmadı!

Survivor yarışmasıyla tanınan sosyal medya fenomeni Aleyna Kalaycıoğlu, Başkent Berlin'de çekilen klipte manken Kevin Njie ile samimi görüntülerin yaşanması üzerine Almanlar'ın eleştirilmişti. Kalaycıoğlu, çözümü Çeşme'de buldu.

Aleyna Kalaycıoğlu, Berlin'de çektiği kliprte senaryo gereği Kevin Njie ile yakınlaştıkları sahneler sebebiyle, Alman basını tarafından gerçekten aşk yaşamışlar gibi haberler yayınlanınca, Njie hayranları sosyal medya üzerinden yakışıklı mankenin eşini etiketleyerek onun gerçekte ciddi bir ilişkisi olduğunu yazmıştı.

Öte yandan Kalaycıoğlu, Almanya'da kendisini yönetmen olarak tanıtan kişiler tarafından dolandırıldığını iddia etmişti. Müzik sektörüne adım atan ünlü isim, muhabirlerin sorusu üzerine ''Orada klip çektik. Sanırım dolandırıldım. Alman yönetmenler bulduk, ön ödemeyi de yaptık ancak telefonlarımızı açmadılar. Klip çekimi için 10 bin euro (288 bin TL) vermiştim. Ben de çok sinirlendim. Daha sonra Türk bir yönetmene çektirdik. Ne varsa Türklerde var.” diye belirtmişti.

Kalaycıoğlu, birkaç gündür teyzesi Ayça Kalaycıoğlu'nun Çeşme'deki evinde kafa dinliyor. Haftaya başka bir parçanın klip çekimi için Rotterdam'a gidecek olan Kalaycıoğlu, şimdilik tatilin keyfini çıkarıyor.

HABERE YORUM KAT