Erdoğan'ın o sözlerinin hedefinde Naci Görür mü var ? ''Profesör müsveddesi''

Erdoğan'ın o sözlerinin hedefinde Naci Görür mü var ? ''Profesör müsveddesi''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Köprü yapmakla, baraj yapmakla, havalimanı yapmakla bu iş çözülmez; soğan, patates kaç lira sen onu söyle' diyor. Bunu söyleyen adam profesör. Barajın yok, havalimanın yok, Togg'un yok. Bu adam prof. Müsvedde bu" dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılan AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı başladı.

Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada kullandığı ''Bu adam profesör, müsvedde bu'' sözlerinin Naci Görür'e olduğu söylendi.

Erdoğan ''Geçen akşam bir televizyon kanalında, bir profesör, ne derse beğenirsiniz, profesör, 'köprü, baraj, havalimanları yapmakla bu iş çözülmez. Soğan, patates kaç para onu söyle?' Bu adam profesör. Düşünün, barajın yok, yolun yok, havalimanın yok, bütün bunlarla beraber Togg'un yok, uçak gemin yok. 'Domates, patates, kaç para onu söyle?' Bu adam profesör, müsvedde bu. Öncelikle senin profesörlüğünden bu millete ne gelir? Hiç. Önce bir ülkenin kalkınması için nelere ihtiyaç var bunu söyle? Eğitimde yoksun, sağlıkta yoksun, ulaşımda yoksun, adalette yoksun, emniyette yoksun. Neymiş, 'domates, patates.' Vah zavallı vah. Bunlar olmadıktan sonra senin domatesin de olmaz, patatesin de olmaz. Biz asıl devrimi zihinlerde yaptık, zihinlerde ama demek ki bu profesörün zihinlerinde bir değişim olmamış." ifadelerini kullandı.

Naci Görür ne demişti ?

Erdoğan'ın bu sözlerinin hedefinde Prof. Dr. Naci Görür olduğu öne sürüldü. Görür, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir etkinlikte "Millet olarak ne havalimanı ne köprü ne yol istiyoruz istediğimiz can güvenliği" demişti.
 

HABERE YORUM KAT
1 Yorum