Erdoğan’ın ‘anayasa’ açıklamasındaki gözden kaçan ayrıntıyı Ümit Özdağ yakaladı

Erdoğan’ın ‘anayasa’ açıklamasındaki gözden kaçan ayrıntıyı Ümit Özdağ yakaladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulucanlar Cezaevi'nde düzenlenen "Yeni Anayasa Sempozyumu"nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan’a yanıt Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’dan geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulucanlar Cezaevi'nde düzenlenen "Yeni Anayasa Sempozyumu"nda açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, "Bugün 12 Eylül. Bundan tam 43 yıl önce Türkiye, en karanlık günlerinden birini yaşadı. Ulucanlar, Mamak, Diyarbakır Cezaevinin dili olsa da o günleri anlatsa. Hüseyin Kulmahmut gibi öldürülen gençlerin vebali darbecilerin yakasını öteki dünyada da bırakmayacaktır. Dipçik darbeleriyle cezaevine tıkılanların tamamı serbest kaldı. Sadece bu örnek bile yapılan işin ne kadar göstermelik olduğunun işaretidir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın "Milletin çeşitliliğini ve zenginliğini yansıtan bir anayasa hedefliyoruz" sözleri dikkat çekti. Erdoğan’ın bu sözlerine yanıt Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’dan geldi.

Ümit Özdağ “Türlü yemeği çeşitli olur. Türk Milleti, Türk Milletidir. Çeşidi olmaz. Milletin çeşitliliğini ve zenginliğini yansıtan anayasa yapacağız demek Türk Milletini dağıtacağız demektir” mesajını yayınladı.

u1.jpg

HABERE YORUM KAT
3 Yorum