Ümit Özdağ’dan yeni ‘gizli protokol’ çıkışı: Odadaki 4 kişiden birini açıkladı

Ümit Özdağ’dan yeni ‘gizli protokol’ çıkışı: Odadaki 4 kişiden birini açıkladı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, gizli protokolü bir kez daha gündeme getirdi. Özdağ, Gazeteci İmambakır Üküş’ün adını verip “İmzalar atılırken odadaki 4 kişiden birisiydi” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyen Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, bu destek karşılığında, 3 bakanlık ve MİT Başkanlığı konusunda anlaşmaya varıldığını açıklamıştı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na 20 Temmuz 2023’te katıldığı canlı yayında “İki kişinin namusuna teslim edilmiş bir protokol. O konuda kamuoyuna açıklama yapamam. Faik Öztrak’ın haberi yoktu” demişti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ dikkat çeken bir mesaj paylaştı.

Ümit Özdağ, Twitter’da şunları yazdı:

“İmambakır Üküş CHP Genel Başkan Danışmanı olarak Zafer Partisi-CHP protokolünün oluşmasının hemen her aşamasında vardı. İmzalar atılırken odadaki 4 kişiden birisiydi. Makalesi çok önemli. Özdağ-Kılıçdaroğlu Mutabakatı kimi niye rahatsız ediyor?”

Ümit Özdağ, İmambakır Üküş’ün adını verip “İmzalar atılırken odadaki 4 kişiden birisiydi” dedi.

İmambakır Üküş ise şöyle karşılık verdi:

“Ben hiçbir zaman genel başkanın danışmanı olmadım... Ama bu önemli ve tarihsel sürecinde içinde olmaktan da bu sürece tanıklık etmekten de onur duydum... Bu süreçte bir nebze katkım olduysa bundan onur duyarım... Çok teşekkürler.. Eyvallah...”

İmambakır Üküş’ün paylaştığı mesajla, Ümit Özdağ’ı doğruladığı yorumları yapıldı.

HABERE YORUM KAT