Edeka'nın uyarısı sosyal medyada alay konusu oldu

Edeka'nın uyarısı sosyal medyada alay konusu oldu

Bir yerel Edeka şubesi müşterilerine self-servis kasalarını "bozuk para makinesi olarak" kullanılmaması konusunda bir uyarı notu astı. Not bir sosyal medya platformu olan Reddit'te alay konusu oldu.

Yerel bir Edeka şubesi müşterilerine self-servis kasasını kötüye kullanmamalarını tavsiye eden bir duyuru yayınladı. Yazı sosyal medyada alay konusu oldu. Çünkü birçok kişinin bu yöntemden haberi yoktu. Yazı aynen şöyle: "Değerli müşterilerimiz, self servis kasayı bozuk para bozdurma makinesi olarak kullanmamanızı rica ederiz."

ÇOĞU KİŞİ HABERDAR DEĞİLDİ

Müşterilerin çoğu muhtemelen bu seçeneğin varlığından bile haberdar değildi ancak bu uyarı sayesinde haberdar oldular. Bu nedenle asılan not, Reddit'te hararetli bir tartışmaya neden oldu. Bir kullanıcı "İyi fikir, benim bile aklıma gelmedi" diye yazdı. Bir başkası da paylaşımın altında, yatan soruna dikkat çekti.

Reddit kullanıcısı, kendisinin de bir zamanlar ödemelerin yalnızca bu tür makineler aracılığıyla yapıldığı bir şirkette çalıştığını açıkladı. Sorun, müşteriler makinenin saymaya yetişemeyeceği kadar çok bozuk para ile ödeme yaptığında ortaya çıkıyor.

Sonuç olarak, makine ya para üstünü tekrar çıkarıyor ya da teknik bir arıza meydana geliyor. Bu durumda makinenin yeniden çalıştırılması gerekli oluyor.

İşte o paylaşım:

Nicht laminiert, aber im Plastikaufsteller
byu/Mua__ inaberBitteLaminiert

ARTI49

HABERE YORUM KAT