Edeka'daki hazır ekmekler geri toplatılıyor: Tahta parçası riski

Edeka'daki hazır ekmekler geri toplatılıyor: Tahta parçası riski

Yabancı cisimler yemek borusunda ciddi yaralanmalara neden olabilir. Bu nedenle, Edeka'da ön pişirme için kullanılan bazı hazır ekmekler geri çağrılıyor. Tek tek ürünlerde tahta parçaları olabileceğinin göz ardı edilemeyeceği belirtildi.

Almanya'da bazen ürünler geri toplatılabiliyor. Şimdi bu durumdan Edeka da etkilendi.

Yabancı cisimler yemek borusunda ciddi yaralanmalara neden olabilir. Bu nedenle, ön pişirme için kullanılan bazı hazır ekmekler geri çağrılıyor.

Panem Backstube GmbH şu anda iki pişirme ekmeklerini geri çağırıyor.

Bunlar şu şekilde:

-GUT&GÜNSTIG
"Gemischte Brötchen zum Fertigbacken"

6 adet
540 gram

-Kornmühle
"Gemischte Brötchen zum Fertigbacken"

6 adet
540 gram


Son tüketim tarihi 30/05/2024'e kadar olan unlu mamuller geri çağırmadan etkilendiler.

gggggrr.webp

HANGİ EYALETLER ETKİLENDİ

Ürünler Edeka ve Marktkauf'ta (“GUT&GÜNSTIG Gemischte Brötchen zum Fertigbacken”) ve Netto Marken-Discount'ta (“Kornmühle Gemischte Brötchen”) satıldı.

Geri çağırma sadece aşağıdaki federal eyaletleri etkiledi:

-Bavyera
-Baden-Württemberg
-Hesse
-Rhineland-Palatinate
-Saarland
-Saksonya
-Thüringen
-Kuzey Ren-Vestfalya'nın bazı bölgeleri

Üreticiye göre, diğer unlu mamuller veya federal eyaletler (yani Schleswig-Holstein, Mecklenburg-Western Pomerania, Hamburg, Bremen, Berlin, Brandenburg, Saksonya-Anhalt, Aşağı Saksonya ve Kuzey Ren-Vestfalya'nın komşu bölgeleri) geri çağırmadan etkilenmedi. Bununla birlikte, müşteriler herhangi bir soruları olması halinde doğrudan şirketle iletişime geçebilirler.,

TAHTA PARÇASI

Üreticiye göre geri çağırmanın nedeni yabancı cisimler. Panem fırınına göre, tek tek ürünlerde tahta parçaları olabileceğinin göz ardı edilemeyeceği belirtildi.

Tahta yanlışlıkla yutulursa, ağız ve boğazın yanı sıra yemek borusu veya sindirim sisteminde de iç yaralanmalara neden olabilir. Ahşap, rengi nedeniyle hamur işinden ayırt edilmesi zor olduğundan ve çıplak gözle zorlukla görülebildiğinden özellikle kritiktir.

Bu nedenle belirtilen unlu mamuller artık tüketilmemelidir.

Geri çağırmadan etkilenen ürünü satın alan müşteriler, satın alma kanıtı olmadan ürünü Edeka veya Netto'ya iade edebilirler. Daha sonra satın alma bedelinin tamamı kendilerine iade edilecek.

ARTI49

HABERE YORUM KAT