Ece Erken isim verip isyan etti... ''Peşini bırakmayacağım!''

Ece Erken isim verip isyan etti... ''Peşini bırakmayacağım!''

Ece Erken’in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu Bakırköy’de silahla vurularak öldürüldü. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesiyle ilgili 2 kişinin de yakalanırken, Ece Erken’den de olaya ilişkin dikkat çeken bir açıklama geldi.

Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı.

Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Mahmutyazıcıoğlu hayatını kaybetti

Acı olayın ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Ece Erken, en yakın hastane arabayla 5 dakikalık mesafede olduğunu iddia etti. Erken, "Saat 02.00'da trafikte yok ve ambulans 40 dakikada geliyor. Kocam kan kaybından ölüyor" dedi.

img-3706.jpgimg-3707.jpg

"NE BEKLİYORSUNUZ?"
"Soysuz cani katillerin yakalanmasını sonra da bu ambulans gecikme saatini istiyorum" diyen Erken, "İki zanlı yakalandı peki Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman isimli zanlıların yakalanması için ne  bekliyorsunuz?" diye sordu.

img-3708.jpgimg-3709.jpgimg-3712.jpg

Erken ardından bir paylaşım daha yaparak "Allah senin canından can alsın, acımızı bin türlü yaşa. Bu şerefsizi gören Emniyet'e bildirsin yalvarıyorum" ifadelerine yer verdi.

 

HABERE YORUM KAT