Dilan ve Engin Polat’ın “Alman arabası” sevdası!

Dilan ve Engin Polat’ın “Alman arabası” sevdası!

Dilan ve Engin Polat’a ait arabaların Emniyet’e götürüldüğü videolar gündemden düşmüyor. Polat çiftinin koleksiyonun çoğu Alman markalarına ait otomobillerden oluşuyor...

Bugün tutuklanma talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edilen Dilan Polat ve Engin Polat'ın Emniyet Müdürlüğü'nün önüne çekilen lüks arabalarının modelleri çoğu kişi tarafından merak ediliyor. Arabaların içerisinde birçok Alman markası da bulunuyor.

Polat çiftine ait arabalar, geçtiğimiz sergilenmek üzere İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirilmişti. Otomobillerin içinde Porsche, Mercedes ve Audi gibi markalar da dikkat çekti…

MERCEDES G SERİSİ

Emniyet'e çekilmiş arabaların arasında Mercedes G Serisi bulunuyor. Mercedes-Benz G Serisi, kısaca "G-Wagon" olarak da bilinen bir lüks SUV (Spor Kullanımlı Araç) modelidir. Bu araç, Alman otomobil üreticisi Mercedes-Benz tarafından üretilir ve 1979 yılından bu yana üretimde olan bir modeldir. Genel olarak, Mercedes G Serisi'nin yeni bir modelinin başlangıç fiyatı, temel bir donanım seviyesi için yaklaşık 100 bin ila 200 bin dolar veya daha fazlası olabilir. Ancak, daha yüksek performanslı AMG modelleri veya daha fazla lüks ve teknoloji özelliklerine sahip versiyonlar daha yüksek bir fiyat etiketine sahip olabilir. Türkiye fiyatı ise ikinci el olarak 20 milyon TL'ye kadar yükseliyor.

1-001.webp

PORSCHE PANAMERA

Polat’lara ait araçlardan biri de Porsche Panamera… Porsche Panamera, Alman otomobil üreticisi Porsche tarafından üretilen lüks bir dört kapılı sedan modelidir. İlk olarak 2009 yılında tanıtılan Porsche Panamera, lüks sedan sınıfında yer alıyor. Türkiye'deki ikin el değeri ise 15 mil TL olarak biliniyor.

2.webp

AUDİ A3

Alman otomobil üreticisi Audi'nin sevilen modeli A3 Polat çiftinin arabaları arasında bulunuyor.

3.webp

MERCEDES VİTO

Alman devi Mercedes-Benz'in Vito modelinin lüks VIP minibüsü Polat çiftinin arabaları arasında. Bu aracın Türkiye değeri 4 milyon TL civarında.

4.webp

Bunların yanında Engin Polat ve Dilan Polat’ın araçlarının arasında Ferrari 296 GTB, Ford Focus, Volkswagen Golf, Fiat Egea, Honda Civic, 2 adet Dacia Sandero ve Renault Clio’da bulunuyor.

Öte yandan Polat’ların arabalarının emniyet görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Dilan Polat'ın, Güldür Güldür skecini canlandırdığı video tekrar gündem oldu. Polat, videoda "Bana üstü açık araba al, bu ara içimde yangınlar var Engin." diyor.

ARTI49

HABERE YORUM KAT
1 Yorum