Devlet Bahçeli'nin hedef aldığı Sevilay Yılman: Telefonlarım susmuyor

Devlet Bahçeli'nin hedef aldığı Sevilay Yılman: Telefonlarım susmuyor

Habertürk Yazarı Sevilay Yılman, Devlet Bahçeli'nin hedef göstermesi sebebiyle korku yaşadığını açıkladı.

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, hedef gösterildiği için sık sık uyarılar aldığını aktardı. Daha önce de MHP’li isimler tarafından hedef alınan gazeteciler saldırıya uğramıştı.

Bahçeli’nin hedef göstermesi nedeniyle korku yaşadığını aktaran Yılman şu açıklamaları yaptı:


 
“Sayın Devlet Bahçeli, şahsımı hedef gösterdiğiniz bu tweet dolayısıyla telefonum susmuyor. Ailem başta olmak üzere eş dost arayıp; ‘Dikkat et çünkü artık her an başına bir şey gelebilir’ diyor. Bir tweetiniz yüzünden insanları böyle korku sarması gerçekten anlaşılır gibi değil.

Bir de çok tuhaf ama ne ekranda ne de yazımda ‘erken seçim olacak’ gibi bir ifadem asla olmadı. Tersini savundum hep! Çünkü yeni sistemde bunun kararının da Cumhurbaşkanı kararnamesi veya meclisin 4’te 3 çoğunluğu ile mümkün olduğunu iyi bilen bir gazeteciyim!

Ayrıca beni takip edenler kabul edeceklerdir: İktidara da muhalefete de gerektiğinde eleştirel yaklaşımı olan; iktidara ya da muhalefete kategorik yandaş ya da kategorik karşıt bir gazeteci değilim. Ya birileri yanlış bilgi vermiş benimle ilgili ya da siz isimleri karıştırdınız!”

“İLK VE SON SÖZÜMDÜR”

Ali Haydar Fırat ise Bahçeli’nin hedef gösterdiği tweeti alıntılayarak Mustafa Kemal Atatürk ve katledilen yazarımız Uğur Mumcu’nun fotoğraflarını paylaşarak, “İlk ve son sözümdür…” notunu düşütü.

HABERE YORUM KAT