Devlet Bahçeli, Almanya'nın çocuğu Frank'a Anadolu çocuğu Erdoğan'ı ezdirmeyeceğini açıkladı

Devlet Bahçeli, Almanya'nın çocuğu Frank'a Anadolu çocuğu Erdoğan'ı ezdirmeyeceğini açıkladı

Devlet Bahçeli, 14 Mayıs seçimlerine bir gün kala Antalya mitinginde Batı’ya meydan okumasıyla gündeme oturan cümlelerin benzerini bugün Hatay'da kullandı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Hatay’da halka seslendi ve yine yabancı isimler vererek, "Erdoğan’ı sizlere ezdirmeyiz" dedi.

Bahçeli’nin açıklamaları şu şekilde:

“Türkiye’de yönetimi değiştirmek için her türlü çabayı gösterdiler, yalan yanlış haberler yaymaya çalıştılar. Yazdılar, çizdiler. Türkiye’de malum kişiler de bundan yararlanarak bunların sözcülüğünü yaptılar. Bir tek şeyi başaramadılar, ABD'nin çocukları Hans, Sam, Henry’ler alayınıza birden sesleniyorum, kiminle iş birliği yaparsanız yapın Erdoğan'ı sizlere ezdirmeyiz. Erdoğan'ı tekrar cumhurbaşkanı yaparak milletimin bir cevabı olsun.

Bütün dünyaya sesleniyorum. Ne yazarsanız yazın, ne söylerseniz söyleyin, Türkiye’de kiminle ağız birliği yaparsanız yapınız, Anadolu’nun yiğidi sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı biz sizlere ezdirmeyiz. Sandığa gider miyiz, mührü alıp Recep, Recep diyer miyiz? Adana’da konuşmalarda söylenir, karada yüz, havada yüz, denizde yüz. O zaman şimdi Hatay’dan sesleniyorum, 28 Mayıs’ta Hatay’da yüz.”

 

 

HABERE YORUM KAT